top of page

| Laatste schooldag poster 2022-2023 |

Het is weer tijd om af te tellen.... Hier in het midden van het land, begint de zomervakantie dit weekend! Net zoals voorgaande jaren en begin van het schooljaar, maken we weer de bekende foto en natuurlijk heb ik ook voor jullie weer de toffe download van de 'laatste schooldag' poster. Hij stond al een paar dagen online en had hem al een keer gedeeld in de story's op instagram en kon ook hier niet ontbreken natuurlijk!


Dit is de foto die ik begin van dit schooljaar van onze meiden heb gemaakt...


En eerlijk gezegd kon dit schooljaar het mij niet lang genoeg duren. We zijn zeker wel aan vakantie toe... waar ik meer moeite mee heb, is het feit dat onze Lina na de zomervakantie naar de middelbare school gaat... Hoe dan?! Dat hele loslaten is toch wel een dingetje hoor en vind het allemaal best spannend! Maar we hebben er alle vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen.


Morgen is haar allerlaatste dag/ochtend op school en zullen we haar laatste schooldag foto maken. Oh en geloof me, dat wordt janken! Zij lijkt er vooralsnog niet zoveel moeite mee te hebben, maar verwacht dat ik zelf wel een pakje zakdoekjes nodig zal hebben... Gelukkig zijn we nog niet helemaal klaar met de basisschool en gaat het allemaal best goed komen.


Anyways... Ik kan blijven lullen/typen, maar jullie zijn hier natuurlijk voor het downloaden van de laatste schooldag platen/posters. So here we go...
Voor begin van het nieuwe schooljaar, ga ik in de vakantie weer aan de slag met een nieuw ontwerp, dus mocht je nog een tof idee hebben, stuur me dan vooral even een berichtje!Fijn vakantie allemaal!

Lieve groetjes, Petra44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page