top of page

'Children will not remember you for the material things you provided, but the feeling that you cherished them'

| Fotoshoot op locatie

Hieronder vind je alle informatie, opties & pakketten voor een familie of zwangerschapsfotoshoot. 

| Familie fotoshoot

De connectie en liefde in jullie gezin, dat is precies hetgeen wat ik graag voor jullie vast wil leggen tijdens een familie fotoshoot!  Wij ouders, staan er soms niet om te springen om op de foto te gaan… Best jammer eigenlijk, want onze

gezinnen veranderen constant en deze foto’s zijn straks de meest waardevolle aandenken.

Zorg er dus voor dat jij hier ook deel van uitmaakt!

 

- Richard Evans

| zwangerschapsfotoshoot

9 maanden draag je je kindje bij je… Het is een bijzondere periode en het feit dat je na je zwangerschap je kleine wondertje in je armen mag sluiten, is natuurlijk helemaal speciaal! En hoe mooi is het om een prachtige, blijvende herinnering te hebben aan de tijd dat je je kindje bij je hebt gedragen.

Een zwangerschapsreportage vind plaats als je rond de 30-34 weken zwanger bent, dan is je buik al mooi rond. Je kindje kan natuurlijk altijd eerder komen en de laatste loodjes kunnen soms zwaar wegen. Het is natuurlijk ook de bedoeling dat je zelf goed in je vel zit en kunt genieten van de sessie. Ik beschik over verschillende luxe zwangerschapsjurken (mii-estilo) waar je tijdens de fotoshoot gebruik van mag maken. Uiteraard is het ook helemaal prima als je liever je eigen kleding draagt.

Wij hebben inmiddels alweer 4 familieshoots en een newborn/familieshoot bij Petra gedaan. Petra is altijd duidelijk in de communicatie vooraf, ze reageert snel en je weet duidelijk wat je kunt verwachten en wat zij van jou verwacht. Ze geeft goede tips en denkt mee over wat jij wilt. Tijdens de shoots heeft ze ongelooflijk veel geduld en ze doet haar werk met veel liefde en plezier. Dat is te zien en te merken tijdens de shoots en in de foto's. Je voelt je snel op je gemak en de tijd vliegt voorbij. Petra geeft tips en aanwijzingen om zo tot de mooiste foto's te kunnen komen. Wij komen graag bij Petra, onze kinderen vinden haar erg leuk! 

- Eefje & Danny Meijer

We overleggen samen wat jullie wensen zijn en kiezen vervolgens een mooie locatie uit voor de familie of zwangerschap fotoshoot. Ik doe er alles aan om iedereen op zijn gemak te stellen, zodat je gewoon lekker jezelf kan zijn! Vooral bij de kinderen is dit belangrijk en ze zo niet het gevoel krijgen dat ze ‘moeten’. We gaan samen op avontuur!! Ik maak gebruik van de ‘playful heart’ techniek, waarbij ik jullie wat vragen stel en we vooral ook leuke spelletjes doen om zo de leukste & meest spontane foto's vast te kunnen leggen.

Wil je meer voorbeelden zien, neem dan zeker even een kijkje op de portfolio pagina.

Alle prijzen zijn inclusief reiskosten (tot 25km rondom Nieuwegein & professionele nabewerking van de foto's.

Onderstaande pakketten zijn tot 6 personen, daarboven bereken ik een extra toeslag van €10 p.p.

Basis

€ 225

• 1 uur durende fotoshoot 

• Inclusief 10 digitale HR bestanden

• 10x10cm album met 4 bladzijden 

• Persoonlijke online webshop

Luxe

meest gekozen

€ 325

• 1 uur durende fotoshoot 

• Inclusief 20 digitale HR bestanden

• 15x15cm album met 8 bladzijden

of  een harmonicaboekje 

• Persoonlijke online webshop

Exclusief

€ 485

• 1,5 uur durende fotoshoot 

• Inclusief alle digitale HR bestanden (min. 40 stuks)

• 20x15 of 20x20cm album met 12 bladzijden

• Persoonlijke online webshop

►    Fotoshoot op locatie reserveren    ◄

 

Heb je nog vragen hebben over een familie fotoshoot of zwangerschapsreportage?

Neem dan gerust contact met me op!

Alle pakketten zijn uit te breiden met professionele afdrukken & hoogwaardige fotoproducten. Daarnaast is het mogelijk om de albums uit de pakketten, te upgraden naar een groter album en/of met meer bladzijden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier voor alle producten, formaten & prijzen.

Lees hier meer over mijn werkwijze; van afspraak, fotoshoot tot eind resultaat.

 

Op alle shoots zijn de ALGEMENE VOORWAARDEN van toepassing.

PRIVACYVERKLARING

bottom of page