top of page

'Children will not remember you for the material things you provided, but the feeling that you cherished them'

| Fotoshoot op locatie

Hieronder vind je alle informatie, opties & pakketten voor een familie of zwangerschapsfotoshoot. 

| Familie fotoshoot

De connectie en liefde in jullie gezin, dat is precies hetgeen wat ik graag voor jullie vast wil leggen tijdens een familie fotoshoot!  Wij ouders, staan er soms niet om te springen om op de foto te gaan… Best jammer eigenlijk, want ons

gezin veranderen constant, de kinderen worden veel te snel groot en deze foto’s zijn straks de meest waardevolle aandenken.

Zorg er dus voor dat jij hier ook deel van uitmaakt!

 

- Richard Evans

We overleggen samen wat jullie wensen zijn en kiezen vervolgens een mooie locatie uit voor de familie of zwangerschap fotoshoot. Ik doe er alles aan om iedereen op zijn gemak te stellen, zodat je gewoon lekker jezelf kan zijn! Vooral bij de kinderen is dit belangrijk en ze niet het gevoel krijgen dat ze ‘moeten’. We gaan samen op avontuur!! Ik maak gebruik van de ‘playful heart’ techniek, waarbij ik jullie wat vragen stel en we vooral ook leuke spelletjes doen om zo de leukste & meest spontane foto's vast te kunnen leggen.

| zwangerschapsfotoshoot

9 maanden draag je je kindje bij je… Het is een bijzondere periode en het feit dat je na je zwangerschap je kleine wondertje in je armen mag sluiten, is natuurlijk helemaal speciaal! En hoe mooi is het om een prachtige, blijvende herinnering te hebben aan de tijd dat je je kindje bij je hebt gedragen.

Een zwangerschapsreportage vind plaats als je rond de 30-34 weken zwanger bent, dan is je buik al mooi rond. Je kindje kan natuurlijk altijd eerder komen en de laatste loodjes kunnen soms zwaar wegen. Het is natuurlijk ook de bedoeling dat je zelf goed in je vel zit en kunt genieten van de sessie. Ik beschik over verschillende luxe zwangerschapsjurken (mii-estilo) waar je tijdens de fotoshoot gebruik van mag maken. Uiteraard is het ook helemaal prima als je liever je eigen kleding draagt.

Naast een zwangerschapsshoot op locatie, is het tevens mogelijk om deze in te plannen in de fotostudio. Voor meer informatie over de mogelijkheden, verwijs ik je graag naar de speciale pagina. Zwangerschapsshoot in de studio. (coming soon)

Super blij met de familieshoot die wij met Petra hebben mogen maken. Voorafgaand aan de shoot hebben we fijn mail contact met Petra gehad. Ze reageert vrijwel direct op de vragen die we hebben en ze heeft ontzettend met ons meegedacht. Over locatie, tijden en eventueel alternatieven wanneer het weer tegen zou zitten.


Tijdens de shoot was Petra erg fijn in het contact met ons, maar ook zeker met de kinderen. Zij wist ze te enthousiasmeren waardoor we nu fantastische foto's hebben. De kwaliteit van de foto's is heel erg goed! Ook het contact na afloop van de shoot was fijn. Super duidelijk, en als we een vraag hadden die makkelijker te bespreken was over de telefoon, dan neemt Petra daar ook de tijd voor. Al met al zijn wij dus zeer tevreden met de fotoshoot en het resultaat daarvan! Past & Present fotografie is een aanrader!

- Tamara

pastpresentfotografie_FamM1_2.jpg

 

Wil je meer voorbeelden zien, neem dan zeker even een kijkje op de portfolio pagina.

Alle prijzen zijn inclusief reiskosten (tot 25km rondom Nieuwegein & professionele nabewerking van de foto's.

Onderstaande pakketten zijn tot 6 personen, daarboven bereken ik een extra toeslag van €10 p.p.

Basis

€ 225

• 1 uur durende fotoshoot 

• Inclusief 10 digitale HR bestanden

• 15x15cm album met 4 bladzijden 

• Persoonlijke online webshop

Luxe

meest gekozen

€ 325

• 1 uur durende fotoshoot 

• Inclusief 20 digitale HR bestanden

• 15x15cm album met 8 bladzijden

of  een harmonicaboekje 

• Persoonlijke online webshop

Exclusief

€ 485

• 1,5 uur durende fotoshoot 

• Inclusief alle digitale HR bestanden (min. 40 stuks)

• 20x15 of 20x20cm album met 12 bladzijden

• Persoonlijke online webshop

►    Fotoshoot op locatie reserveren    ◄

 

Heb je nog vragen hebben over een familie fotoshoot of zwangerschapsreportage?

Neem dan gerust contact met me op!

Alle pakketten zijn uit te breiden met professionele afdrukken & hoogwaardige fotoproducten. Daarnaast is het mogelijk om de albums uit de pakketten, te upgraden naar een groter album en/of met meer bladzijden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier voor alle producten, formaten & prijzen.

Lees hier meer over mijn werkwijze; van afspraak, fotoshoot tot eind resultaat.

 

Op alle shoots zijn de ALGEMENE VOORWAARDEN van toepassing.

PRIVACYVERKLARING

bottom of page