Welkom, laat ik je wat over mezelf vertellen...

Ik ben Petra, 38 jaar jong en het gezicht achter Past & Present fotografie. Bijna 19 jaar samen met mijn lieve man Abdel en mama van twee meiden, Lina ('10) & Senna ('14).

 

Ik ben +/- 18 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang, waar mijn liefde voor fotografie groeide en waar ik 12 jaar geleden begon aan een avontuur met mijn camera... Ik kocht een spiegelreflex camera en maakte dagelijks foto's van de kinderen, welke ik met de ouders deelde. Ik kreeg altijd enorm leuke reacties en begon me steeds meer ter verdiepen in de ins & outs van mijn camera. Wat betreft het fotograferen ben ik grotendeels autodidact, zoals ze dat noemen.

 

Inmiddels 3 camera’s, veel avonturen, tal van toffe workshops en veel ervaring verder, mag ik al bijna 5 jaar mijn droom najagen en heb van mijn grootste passie, mijn fulltime baan mogen maken. Ik prijs mezelf een enorme mazzelbips en geniet met volle teugen!

 

Ik ben onwijs blij met de fotostudio aan huis, al droom ik nog steeds van een ruimere studio buiten de deur. Ik hoop dat ik deze droom, het komende jaar werkelijkheid kan maken. 

Ik ben gespecialiseerd in geposeerde newbornfotografie... Ik heb een periode getwijfeld om mijn aanbod in te krimpen, echter kon ik geen keuze maken. Ik vind alle takken van de fotografie, die ik momenteel uitoefen, té leuk om er iets van te laten schieten.

Wat ik ook enorm tof vind, is het feit dat ik een beetje meegroei met mijn vaste klanten.... Zo heb ik klanten waar het begon bij de bruiloft en inmiddels de newborn fotoshoot en ook een foto's van hun, inmiddels complete gezin, heb mogen maken. En zie ik de kindjes, die ik als newborn mocht fotograferen, regelmatig terug voort de cakesmash rond hun eerste verjaardag. 

Wil je nog meer van mij weten? Stuur me gerust een berichtje! 

Geduldig, professioneel, betrokken, leuk met kinderen, goede service, open, meedenkend, lief, neemt de tijd, veilig, ongedwongen, goed bereikbaar, creatief, en een tikkeltje perfectionistisch... Een aantal steekwoorden die mij en mijn werk als fotograaf representeren, volgens mijn lieve klanten. 

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle

Past & Present fotografie is de fotograaf in Nieuwegein & omstreken voor jullie bruidsfotografie, newborn fotoshoot, cake smash fotoshoot,  zwangerschapsreportage & familie fotoshoot.