• Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle

Newbornfotograaf - Newbornshoot - Fotograaf - Newbornstudio - Nieuwegein - IJsselstein - Utrecht - Vianen - Bilthoven - De Bilt - Vleuten - De Meern - Newborn - Newbornfotoshoot - Fotoshoot - Fotostudio - Newbornshoot Nieuwegein - Newbornshoot Utrecht - Baby - Zeist - Lopik - Benschop - Maarssen _ Maarssenbroek - Lopikerkapel - Vleuterweide - Tienhoven - Maartensdijk - Hilversum - Soest - Soesterberg - Driebergen - Huizen - Huis ter Heide -Zegveld - Woudenberg - Newbornbaby - Newbornreportage - Pasgeboren - Pasgeborene - Newbornprops - Fotograaf Utrecht - Fotograaf Nieuwegein - Meisje - Jongen

Newborn fotoshoot

De eerste weken zijn zo speciaal, die kleine mini vingers, het zachte huidje en zo af & toe een stuiplachje… uren kan je er naar kijken. Helaas staat de tijd niet stil en toch wil je elk kleine detail onthouden. Met alle geduld en liefde leg ik graag die mooie & pure details op een veilige manier voor jullie vast!

De newbornshoot plannen we tussen de 12-24 dagen, zodat jullie als gezinnetje de tijd en rust hebben gehad om aan elkaar te wennen en hebben kunnen genieten van jullie kleine wondertje(s). 

 

Jullie kleintje runt de shoot en we zullen dan ook niks overhaasten of poses aannemen welke jullie kindje(s) niet prettig vindt, wat hoe klein ze ook zijn ;) De veiligheid van jullie kleintje(s) is mijn hoogste prioriteit tijdens de shoot! De shoot duurt rond de 2/3 uur en er is tussendoor alle tijd voor een voeding of een extra knuffel als je kleintje dit nodig heeft. 

 

Na de reservering ontvangen jullie van mij een mail met alle informatie en tips om de shoot zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen. Eventuele oudere broertje(s) en/of zusje(s) worden ook bij de shoot betrokken en ook een mooie gezinsfoto mag uiteraard niet ontbreken.

Wij hebben een newborn shoot laten doen van onze dochter en wij waren ontzettend onder de indruk. Wat een geduld ,rust en professionaliteit! Onze dochter heeft zich daardoor voorbeeldig gedragen en de foto's waren super! Wij komen hier zeker terug.

- Deborah

Wanneer moet je een shoot boeken? Het beste is om een shoot te reserveren vanaf week 20 van de zwangerschap, om zo goed als zeker te zijn van een plekje in de agenda. Ik boek namelijk slechts enkele newbornreportages per maand in, om er zeker van te zijn dat ik alles in kan plannen als jullie kleintje geboren is. Mocht je al wat verder zijn in de zwangerschap of ben je al bevallen, neem dan even contact met me op om te kijken of ik nog een plekje heb.

Een newbornreportage vindt plaats in de speciaal ingerichte daglichtstudio bij ons aan huis. Daar heb ik ten alle tijden controle over het licht, om zo de mooiste en kwalitatief beste foto’s te kunnen maken. Daarnaast hebben jullie de keuze uit al mijn, met zorg geselecteerde achtergronddoeken, manden/schalen, pakjes, mutsjes/haarbandjes & meer.

Is jullie kleine wondertje geboren, dan vraag ik jullie om binnen 1-3 dagen contact met mij op te nemen, zodat we een afspraak in kunnen plannen. Na het plannen van een datum, ontvangen jullie nog een mail met de bevestiging

en wat extra informatie. 

Hieronder vind je 3 verschillende pakketten voor de newbornshoot. Alle prijzen zijn inclusief BTW, gebruik van alle accessoires en professionele nabewerking van de foto's. 

>> Heb je tevens interesse in een zwangerschapreportage en boek je deze shoots samen, dan ontvang je €25 korting op de newbornshoot

Basis

€ 195 

- 2-3 uur durende newbornshoot

- Inclusief 5 digitale bestanden naar keuze

- Persoonlijk online album met webshop

Luxe

€ 295 

(meest gekozen)

- 2-3 uur durende newbornshoot

- Inclusief 15 digitale bestanden naar keuze

- 15x15cm album met 8 bladzijden (upgrade mogelijk) of 

een harmonicaboekje met 10 foto's

- Persoonlijk online album met webshop

Exlcusief

€ 435 

- 2-3 uur durende newbornshoot

- Inclusief alle digitale bestanden (min. 30 stuks)

- 20x20cm album met 12 bladzijden (upgrade mogelijk)

- Persoonlijk online album met webshop

Alle pakketten zijn uit te breiden met professionele afdrukken & hoogwaardige fotoproducten. Daarnaast is het mogelijk om de albums uit de pakketten, te upgraden naar een groter/luxer album en/of met meer bladzijden.

Via onderstaande buttons vind je meer informatie over mijn werkwijze of de fotoproducten die te bestellen zijn vanuit jullie persoonlijke online galerij, met de daarbij behorende voorbeeldfoto's, formaten en prijzen.

 

LET OP: Newbornshoots vinden altijd plaats op een doordeweekse ochtend. Met hoge uitzondering en tegen een meerprijs van €75 is het mogelijk deze op een zaterdag in te plannen (zover de agenda dit toe laat).

De studio

Hierbij een klein kijkje in een deel van de fotostudio. Een heerlijk plekje om te relaxen en ondertussen te genieten, terwijl ik mooie foto's maak van jullie pasgeboren kleintje <3

Op alle shoots zijn de ALGEMENE VOORWAARDEN van toepassing.

PRIVACYVERKLARING