top of page
newborn kleding fotograaf
  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle

Wat leuk, je hebt een fotoshoot bij mij geboekt!

Na reservering prikken we een datum voor de shoot, waarna je een mail ontvangt met alle informatie voor de gekozen shoot. Heb je een newbornreportage geboekt, dan ontvang je na de reservering, direct de infomail en plannen we de shoot in als jullie kleintje is geboren. In deze mail vind je bijv. kledingtips, wat je mee moet nemen en andere adviezen om tot een succesvolle shoot te komen. Ook bevat deze mail een link naar een overeenkomst, waarop je jouw gegevens kunt invullen. Deze dient ter bevestiging van de gereserveerde shoot en pas na ontvangst van de overeenkomst, staat de shoot definitief ingepland. 

Wat hebben we een geslaagde shoot gehad!

Ik ga de foto's op mijn computer zetten en maak een eerste selectie. Ik kies alleen de allermooiste foto's uit en degene die voldoen aan mijn kwaliteitseisen.  Meestal kom ik uit op een selectie van 40-50 bestanden, welke ik voor het grootste deel ga nabewerken. Binnen 2 weken na de shoot, ontvang je, via de mail, een link naar de persoonlijke keuze galerij via shootproof. In de galerij kunnen je de favorieten selecteren en is het mogelijk om naast de bestanden uit het pakket, extra bestanden bij te bestellen. Na het maken van de keuze, ga ik de foto's tot in de puntjes nabewerken en doe een laatste check, waarna de foto's naar een nieuwe galerij worden geupload en je ze vervolgens kunnen downloaden.

familie fotoshoot heide.jpg
vintage styling cakesmash

Yes, de foto's zijn klaar!!

Hebb je al een idee wat je met de foto's wil gaan doen? Ben je in de studio geweest, dan hebben je al

een groot deel van alle mooie producten kunnen zien en zo

kan je de reportage nog tastbaarder maken!! Vanuit de persoonlijke galerij heb je de mogelijkheid om prachtige, exclusieve fotoproducten te bestellen. Daar vind je een webshop met alle verschillende producten

en formaten... 

Zo kan je de favoriete foto's laten drukken op een

hout, plexiglas, schoolposter (met

hout), aluminium dibond & meer. Wil je hier advies over,

dan help ik je daar graag mee! 

Benieuwd naar alle mogelijkheden en voorbeelden? Deze kan je vinden op de productpagina HIER.

Cadeautje!

Bij de meeste pakketten ontvang je van mij een

prachtig cadeau in de vorm van een harmonicaboekje

of een mooi album.

 

Voor de harmonicaboekjes heb je de keuze uit 

verschillende kleuren omslag. Je kiest 10 van de

mooiste foto's van de shoot en deze worden vierkant in het boekje afgedrukt.

 

 Voor de albums zijn er meer dan 50 kleuren omslag om

uit te kiezen... In de studio liggen de boekjes met alle

kleuren & materialen. Het album uit het pakket is ook te upgraden naar een groter formaat en/of met meer bladzijdes. In het album plaats ik maximaal 15/20 foto's (afhankelijk van het formaat) uit jouw persoonlijke galerij. De albums worden 1x per maand besteld en de levertijd is 4-6 weken. Zodra ik het album in huis heb, krijgen jullie bericht dat deze opgehaald kan worden in de studio of bij ons thuis. Liever verzenden? Dat kan natuurlijk ook tegen de huidige tarieven.

zwangerschaps fotoshoot utrecht.jpg
bottom of page