• Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle

zwangerschapsfotoshoot - zwangerschapsshoot - zwangerschap - zwanger - pregnancyshoot - pragnancy - Nieuwegein - IJsselstein - Utrecht - Vianen - Bilthoven - De Bilt - Vleuten - De Meern - Fotoshoot - Fotostudio - Zeist - Lopik - Benschop - Maarssen _ Maarssenbroek - Lopikerkapel - Vleuterweide - Tienhoven - Maartensdijk - Hilversum - Soest - Soesterberg - Driebergen - Huizen - Huis ter Heide -Zegveld - Woudenberg - Newbornbaby - Newbornreportage - zwangrschapsfotograaf - Newbornprops - Fotograaf Utrecht - Fotograaf Nieuwegein - Meisje - Jongen - Fotograaf - Amsterdam - Almere

Zwangerschapreportage

9 maanden draag je je kindje bij je… Het is een bijzondere periode en het feit dat je na je zwangerschap je kleine wondertje in je armen mag sluiten, is natuurlijk helemaal speciaal! En hoe mooi is het om een prachtige, blijvende herinnering te hebben aan de tijd dat je je kindje bij je hebt gedragen.

Tijdens een zwangerschapsreportage doen we alles rustig aan en het is geheel aan jou, wat je tijdens deze sessie bloot wilt geven. Je kan hierbij kiezen om deze plaats te laten vinden op een mooie buiten locatie en daarnaast zijn er ook beperkte mogelijkheden om deze in de studio bij ons aan huis te doen. Ik beschik over verschillende luxe zwangerschapsjurken waar je tijdens de fotoshoot gebruik van mag maken. Na het reserveren, ontvang je van mij  een mail met alle informatie, tips & kledingadviezen voor de shoot.

Een zwangerschapsreportage vind plaats als je rond de 30-34 weken zwanger bent, dan is je buik al mooi rond. Je kindje kan natuurlijk altijd eerder komen en de laatste loodjes kunnen soms zwaar wegen. Het is natuurlijk ook de bedoeling dat je zelf goed in je vel zit en kunt genieten van de sessie.

ALLEEN geldig bij speciale mini shoot dagen!

- max. 25min. durende shoot

- Inclusief 3 digitale bestanden in hoge resolutie naar keuze

Basis

€ 195

- ongeveer 1 uur durende fotoshoot op locatie of in de studio

- Inclusief 10 digitale bestanden in hoge resolutie naar keuze

- 15x15cm album met 8 bladzijden (upgrade mogelijk) of

harmonicaboekje met 10 foto's

- Persoonlijke online webshop

Exclusief

€ 285

(meest gekozen)

- ongeveer 1/1,5 uur durende fotoshoot op locatie

- Inclusief 20 digitale bestanden in hoge resolutie naar keuze

- 20x15 of 20x20cm album met 12 bladzijden (upgrade mogelijk)

- Persoonlijke online webshop

Meerdere keren per jaar organiseer ik speciale mini shoots voor kinderen &  familie’s op een toffe buiten locatie of in de studio... Hier is het ook de mogelijkheid om een zwangerschapsshoot te plannen. Zo hebben we de jaarlijkse bloesem shoots (maart), de heide shoots (augustus), de herfst shoots (oktober) & meer… Het tarief voor de mini shoots geldt dan ook enkel op deze speciale georganiseerde dagen. Aankondigingen hiervoor vind je op de facebookpagina van Past & Present fotografie & op het blog

Alle prijzen zijn inclusief BTW, reiskosten (tot 25km rondom Nieuwegein) & professionele nabewerking van de foto's.

 

Alle pakketten zijn uit te breiden met professionele afdrukken & hoogwaardige fotoproducten. Daarnaast is het mogelijk om de albums uit de pakketten, te upgraden naar een groter album en/of met meer bladzijden.

Via onderstaande buttons vind je meer informatie over mijn werkwijze of de fotoproducten die te bestellen zijn vanuit jullie persoonlijke online galerij, met de daarbij behorende voorbeeldfoto's, formaten en prijzen.

 

Op alle shoots zijn de ALGEMENE VOORWAARDEN van toepassing.

PRIVACYVERKLARING