top of page

| Bruidsfotografie

De dag waarop je je partner, je beste maatje, de liefde van je leven, het JA-woord gaat geven… Een dag om nooit te vergeten en waar alle mooie en bijzondere momenten vastgelegd moeten worden. De sfeer, de details en jullie zelf, staan deze dag hoog in het vaandel en ik vind het een enorme eer als ik deze speciale dag voor jullie vast mag leggen. De voorbereidingen, de ceremonie, een reportage op een mooie locatie met de bruid & bruidegom, de receptie en/of het feest. Het is natuurlijk helemaal aan jullie, wat ik op deze speciale dag voor jullie kan betekenen

Naast het feit dat mijn foto’s jullie aan moeten spreken, vind ik het tijdens zo’n dag altijd erg belangrijk dat er een klik is met de fotograaf. Ik kom daarom graag vrijblijvend langs om kennis te maken en jullie wensen te bespreken. Ik stel jullie wat persoonlijke vragen om jullie beter te leren kennen, we bespreken de dingen die voor jullie belangrijk zijn en wat praktische zaken, zoals de locatie, datum, enz.. En wellicht kan ik jullie hier nog wat tips of aanvulling bij geven.

~ You don't marry the person you can live with, you marry the person you can't live without ~

Wil je meer voorbeelden zien, neem dan zeker even een kijkje op de bruidsfotografie portfolio pagina.

De maanden naar de bruiloft toe, kunnen jullie altijd contact met mij zoeken bij vragen, voor advies of om te overleggen. Een week voorafgaand op de bruiloft zullen we telefonisch of via facetime wat laatste dingen doornemen en de dag invulling bespreken (draaiboek), om te zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld!

Na deze bijzondere dag, ontvangen jullie binnen 3 dagen, tenminste 15 volledig bewerkte HR bestanden, om deze dag nog even na te beleven en deze te kunnen delen met jullie familie & vrienden. Mochten jullie hebben gekozen voor een pakket met een trouwalbum of een los album, dan ga ik daarmee aan de slag zodra alle foto's klaar zijn. Bij de opmaak van het album hou ik rekening met jullie wensen en ideeën. Als het album klaar is, maken we een afspraak om deze samen te door te nemen. Na eventuele aanpassingen en jullie goedkeuring gaat deze naar de leverancier. Ik ben pas tevreden als jullie dat zijn en zeg altijd:

‘een trouwboek is speciaal en als je daar over 20 jaar in kijkt, moet je hart stiekem nog een sprongetje maken!’

fotolocaties bruidsreportage

Voor onze trouwdag hebben wij voor Petra gekozen om alles op beeld vast te leggen, en wat een goeie keuze is dat geweest! Petra werkt snel, ziet dingen die prachtig op beeld zijn, en manoeuvreert zich overal tussendoor zonder dat je het merkt. Wat ik daarnaast ook heel erg fijn vond is dat ze mij geruststelde op de avond voor en op de grote dag. Op de duinen was het ijzig koud en ze had er zelfs aan gedacht om nog een deken mee te nemen om op te warmen. De preview was binnen 2 dagen bij ons binnen, wat een plaatjes, niet normaal!! Lieve Petra, je bent een topper en een fantastische fotografe!

Rogier & Sabine

pastpresentfotografie_bruiloft18_16.jpg

Petra is een geweldige fotograaf. Ze legt op een eenvoudige, aansprekende manier gedenkwaardige momenten in het leven vast. Ze fotografeerde onze bruiloft en kwam daarvoor helemaal naar Ameland. We hadden direct een echte klik. Van de gasten niets dan lof en complimenten zoals ze die dag de fotografie deed. Ze is creatief, denkt met je mee en heeft oog voor de kleinste details. Ook voor het trouwalbum wat ze voor ons maakte. Wat resulteerde in een compleet, prachtig verzorgd album. Precies wat we wilden. Petra, ook namens Ron, super bedankt!

Ron & Judith

Hieronder vind je drie verschillende pakketten, daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om een pakket op maat te maken.

Dit kan besproken worden tijdens de kennismaking en aan de hand van jullie wensen, maak ik een offerte op maat met bijbehorende uren en eventuele luxe producten, zoals het trouwalbum.

Willen jullie meer informatie of hebben jullie vragen over mijn aanbod van bruidsfotografie, stuur me gerust een berichtje!

       

Alle pakketten zijn inclusief :

  • reiskosten tot 40km

  • een kennismakingsgesprek bij jullie thuis 

  • een follow-up gesprek een week voor de bruiloft om de puntjes op de 'i' te zetten 

  • professionele nabewerking van de foto's

  • minimaal 15 bestanden binnen 3 dagen geleverd.

  • mijn enthousiasme & oog voor detail

Basis

€ 950

- 6 uur fotografie

- persoonlijke online galerij & webshop

- min. 250 foto's op een USB stick

- 20x15cm studio album met 16 blz. 

Luxe

€ 1.650

- 8 uur fotografie

- persoonlijke online galerij & webshop

- min. 350 foto's op een USB stick

- 20x20cm luxe trouwalbum - 30 blz 

- 20x15cm album met 16 blz of een luxe fotoproduct

Exclusief

€ 2.100

- 10 uur fotografie

- persoonlijke online galerij & webshop

- min. 450 foto's op een USB stick

- 30x30cm luxe trouwalbum met 40 blz

- 20x15cm album met 12 blz of een luxe fotoproduct

►    Afspraak maken voor een kennismaking    ◄

Maak de herinneringen van jullie bruiloft tastbaar met professionele afdrukken & hoogwaardige fotoproducten. Daarnaast is

het mogelijk om de albums uit de pakketten, te upgraden naar een groter album en/of met meer bladzijden. Benieuwd naar

de mogelijkheden? Klik hier voor alle producten, formaten & prijzen.

Lees hier meer over mijn werkwijze; van afspraak, fotoshoot tot eind resultaat.

Op alle shoots zijn de ALGEMENE VOORWAARDEN van toepassing.

PRIVACYVERKLARING

bottom of page