top of page

| Reviews

Vroeger moest je het als ondernemer hebben van mond-op-mond reclame... Nou blijft dit toch een van de beste manieren om aan nieuwe klanten te komen. Maar in ons digitale tijdperk zijn online reviews & recensies tegenwoordig net zo belangrijk. 

Ik bedoel, jij kijkt toch ook bij de recensies als je een nieuwe wasmachine aanschaft? Ben je op zoek naar een aannemer om een dakkapel te plaatsen, dan kijk je ook naar de reviews om uit te vinden of deze persoon zich aan de afspraken houdt en hoe tevreden zijn eerdere klanten zijn met het geleverde werk. Dit geldt natuurlijk net zo voor een fotograaf!

Je snapt dat ik ook altijd een klein dansje doe, als ik weer een mooie recensie heb mogen ontvangen...  Wil je nog meer reviews lezen of wil je er wellicht zelf eentje achter laten? Klik dan op een van onderstaande buttons. 

Onze kleine man besloot ineens drie maanden eerder te komen, dus ging de zwangerschapsshoot niet door. We hebben het contact als heel prettig & persoonlijk ervaren. Op de uitgerekende datum hebben de we newbornshoot kunnen doen en Petra nam echt de tijd voor ons viertjes, met prachtige foto's als resultaat! 

Madelief

newborn fotoshoot utrecht

Onlangs een zwangerschapsshoot mogen doen bij Petra. Ik ben zelf niet fotogeniek, maar kan achteraf zeker zeggen dat ik ontzettend blij ben met het resultaat. Zojuist het album ontvangen met mijn favoriete foto's met een leuk handgeschreven kaartje erbij. Kwaliteit van het boekje is prachtig en een mooie herinnering aan een bijzondere periode. Petra, bedankt! ♡

Kimberley

zwangerschapsfotograaf%20utrecht_edited.
one in a melon cakesmash

Petra is enorm professioneel. Ze geniet zichtbaar van t werken met kids en baby's en zelfs onze huilbaby wist ze op haar gemak te stellen. Ze dacht enorm mee in het thema van onze cakesmash en had hele gave ideeën. We zijn enorm blij met de foto's en komen snel terug voor een gezinsshoot.

Kelly

fotograaf aan huis

Hele leuke shoot gehad in onze voor en achtertuin. Foto’s zijn erg mooi geworden en dat komt doordat Petra ervoor zorgt dat de sfeer lekker ontspannen en gezellig is waardoor je op een gegeven moment niet eens meer door hebt dat je met een fotoshoot bezig bent. Erg professioneel, zou het aan iedereen aanraden.

Kim

bottom of page