top of page

| Reviews

Vroeger moest je het als ondernemer hebben van mond-op-mond reclame... Nou blijft dit toch een van de beste manieren, echter zijn online reviews & recensies in ons digitale tijdperk net zo belangrijk!

Ik bedoel, jij kijkt toch ook bij de recensies als je een nieuwe wasmachine aanschaft? Ben je op zoek naar een aannemer om een dakkapel te plaatsen, dan kijk je ook naar de reviews om uit te vinden of deze persoon zich aan de afspraken houdt en hoe tevreden zijn eerdere klanten zijn met het geleverde werk. Dit geldt natuurlijk net zo voor een fotograaf!

Je snapt dat ik ook altijd een klein dansje doe, als ik weer een mooie recensie heb mogen ontvangen...  Wil je nog meer reviews lezen of wil je er wellicht zelf eentje achter laten? Klik dan op een van onderstaande buttons. 

Petra kreeg het voor elkaar terwijl onze kleine man sliep, met alle geduld 'm om te kleden en dat is niet zijn favoriet. Opzet van de fototudio is netjes en professioneel. De temperatuur is ook aangenaam voor de kleine. Het zijn mooie foto's geworden.

Mathieu

pastpresentfotografie_mats012.jpg

Wat is het ontzettend fijn om voor Petra haar camera te staan. Wij zijn niet zo van het poseren en wilden dus ook lekker nonchalante foto's! Perfect gelukt voor de familieshoot, zwangerschapsshoot en wederom heeft Petra zichzelf weer overtroffen op onze bruiloft! Kan niet anders zeggen dan dat ze een top fotograaf is! ♡

Dietha

trouwfotograaf utrecht.jpg
review fotograaf utrecht.jpg

Wat zijn wij dankbaar voor de prachtige foto’s de Petra al een aantal keer van ons gezin heeft gemaakt! Dagelijks kijken wij met veel plezier naar de foto’s die we hebben af laten drukken van verschillende shoots. Het contact met Petra is altijd heel prettig en vooral belangrijk; de kinderen voelen zich erg bij haar op hun gemak.

We komen zeker nog eens terug!

Claran

Ik ben zeer tevreden en heb al meerdere malen bij Petra een shoot geboekt. Het contact verloopt altijd vlot en waar nodig denkt ze in de voorbereidingen ook echt met je mee. Petra zorgt er tijdens de shoot voor dat iedereen op zijn of haar gemak is door middel van haar eigen sprankelende persoonlijkheid, en met kinderen is ze al helemaal een toppertje.

 

Eline

Onze kleine man besloot ineens drie maanden eerder te komen, dus ging de zwangerschapsshoot niet door. We hebben het contact als heel prettig & persoonlijk ervaren. Op de uitgerekende datum hebben de we newbornshoot kunnen doen en Petra nam echt de tijd voor ons viertjes, met prachtige foto's als resultaat! 

Madelief

newborn fotoshoot utrecht

Onlangs een zwangerschapsshoot mogen doen bij Petra. Ik ben zelf niet fotogeniek, maar kan achteraf zeker zeggen dat ik ontzettend blij ben met het resultaat. Zojuist het album ontvangen met mijn favoriete foto's met een leuk handgeschreven kaartje erbij. Kwaliteit van het boekje is prachtig en een mooie herinnering aan een bijzondere periode. Petra, bedankt! ♡

Kimberley

zwangerschapsfotograaf%20utrecht_edited.
one in a melon cakesmash

Petra is enorm professioneel. Ze geniet zichtbaar van t werken met kids en baby's en zelfs onze huilbaby wist ze op haar gemak te stellen. Ze dacht enorm mee in het thema van onze cakesmash en had hele gave ideeën. We zijn enorm blij met de foto's en komen snel terug voor een gezinsshoot.

Kelly

fotograaf aan huis

Hele leuke shoot gehad in onze voor en achtertuin. Foto’s zijn erg mooi geworden en dat komt doordat Petra ervoor zorgt dat de sfeer lekker ontspannen en gezellig is waardoor je op een gegeven moment niet eens meer door hebt dat je met een fotoshoot bezig bent. Erg professioneel, zou het aan iedereen aanraden.

Kim

bottom of page