top of page

| Mini shoots - 6 april 2024 | Soesterduinen |

Ze staan gepland... de eerste mini shoots van dit jaar! Na even getwijfeld te hebben tussen mini shoots in een toffe kas of gewoon in de natuur, bleek er toch meer animo te zijn om het gewoon buiten te doen. De mini shoots zullen daarom plaasts vinden bij een van m'n vertrouwde en favoriete plekjes, de soesterduinen! Je hebt er zoveel opties en als we een beetje mazzel hebben, staat die prachtige boom met bloesem ook weer in bloei. Oh, ik heb er nu al zin in!


De klanten die voor komend jaar een mini shoot hebben geboekt, zijn eerder deze week al op de hoogte gebracht en hebben de mogelijkheid gehad om te reserveren. De eerste plekjes zijn al gereserveerd, dus wacht niet te lang :)Datum: Zaterdag 06 April van 9.30-13.00

Locatie: Soesterduinen - Soest

De mini shoot duurt 25minuten en is geschikt voor kinder-, zwangerschaps- of familiefotografie tot max. 5 personen (of één huishouden).


Je heb de keuze uit 2 verschillende pakketten...

Een normale mini shoot kost € 80,-, inclusief 3 digitale bestanden. OF een mini+ voor € 140,-, incl. 6 bestanden en een cadeau album met 2 spreads (4 blz).

Mocht je nog vragen n.a.v. deze blogpost of de herfst mini shoots, neem dan gerust even contact met me op!  


Hopelijk tot snel!

Lieve groetjes, PetraP.s. nog even over die kas... Ik vind het echt een geweldige locatie en het licht schijnt er fantastisch te zijn. Het kan dus maar zo zijn, dat deze er ergens dit jaar toch nog gaat komen!

126 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page