top of page

| Cakesmash korting | Toffe thema's |

Bijgewerkt op: 4 mrt.

Mocht je mijn laatste blogje hebben gelezen, waarin ik schrijf over mijn plannen en bucketlist dingen voor 2024, dan heb je gezien dat ik dit jaar graag een aantal toffe cakesmash thema's uit zou willen werken. En om dat te kunnen doen, heb ik een leuke kortingsactie als jij kiest voor één van deze thema's. Zo kan ik mijn ideeën uitwerken en heb jij een unieke cakesmash setting mèt een flinke korting... Dus WIN-WIN, toch?!


Het wordt een onmogelijke taak om alles in 1 keer te doen, dus wil dit in fases gaan doen... De komende twee maanden wil ik graag onderstaande vier thema's uitwerken:


  • Regenboog (geboekt!): hiervoor ga ik zelf een achtergrond beschilderen met een pastel (of een neutrale) kleurige regenboog (met 4/5 kleuren). De setting zal verder minimalistisch zijn, al zal ik deze uiteraard wel wat aankleden met wat accessoires, zodat het een mooi geheel wordt.

  • Dino's (geboekt): en dan heb ik het niet over levensechte T-rexen, maar over een setting met lieve dino's in stoere kleurtjes. Een aantal kartonnen dinosaurussen en zachte knuffels in een met jungleachtige setting met bladeren en houten accenten.

  • Melkweg: een stoere setting met planeten en kleine accessoires zoals een raket, een astronaut en sterren.

  • Candyland: een vrolijke, zoete, pastelkleurige setting met grote lolly's, potten met snoep, suikerspin en helemaal afgemaakt met kleurige ballonnen & pompoms.


Hieronder wat voorbeelden voor het idee dat ik in m'n hoofd heb. Deze voorbeelden komen van andere fotografen en ik geef er uiteraard mijn eigen draai aan. Ze zullen dan ook zeker niet hetzelfde zijn, maar zal hier inspiratie uit halen.Mocht jou kleintje(s) binnenkort jarig zijn, heb je interesse in een cakesmash en spreekt één van bovenstaande thema's je aan, dan krijg je nu € 75 korting op de shoot!!!*


Zodra deze thema's allemaal op de foto staan, ga ik waarschijnlijk weer een oproepje plaatsen voor de volgende thema's, want ik heb er nog een aantal op mijn bucketlist staan, zoals: strand/zee, superhero, in de wolken & meer...Wellicht tot snel in de fotostudio in Nieuwegein.

Lieve groetjes, Petra*De kleine lettertjes: als je kiest voor een cakesmash met één van bovenstaande thema's en daarbij gebruik maakt van de korting, ga je akkoord met het gebruik van de foto's voor social media, de website en andere promotionele doeleinden. De korting is op elk thema slechts één keer geldig!

98 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page