top of page

| Plannen & bucketlist dingen |

Normaal ga ik er aan het eind van het jaar even voor zitten en maak ik een soort balans op van het afgelopen jaar; wat wil ik veranderen en wat zou ik voor het komende jaar graag willen doen. Dit keer was de inspiratie ver te zoeken en besloot het even uit te stellen... En jawel, vorige week kwam het zomaar aanwaaien.


Overal om me heen en online kwam ik inspiratie tegen... Ook gewoon terwijl ik boodschappen aan het doen was. Haha Ik maakte notities op m'n telefoon en dinsdag ben ik er voor gaan zitten en heb alles op papier gezet. Van ideetjes voor reels, tot aanpassingen aan de website, shoots die ik het aankomende jaar wil doen & meer...


| Vrij werk... Ik was er al over uit dat ik dit jaar meer vrij werk wil gaan doen. Dit kan tijdens een wandeling in de natuur, maar heb ook wat andere ideetjes die ik graag uit zou willen werken. Ik wil er bewust meer tijd voor uit trekken en nieuwe dingen uitproberen.


| De website... Hier wil ik ook een aantal dingen aan gaan passen. Zo moet er toch weer een aparte pagina komen voor zwangerschapsfotografie. Dit omdat ik nu meer ruimte in de studio heb en simpelweg omdat deze tak van fotografie gewoon een eigen pagina verdiend!


Daarnaast wil ik de 2in1 & generatie portretten samen gaan voegen en dan de extra optie voor normale portretfoto's toevoegen. Deze mogelijkheid staat nu nergens vermeld op de website.


| Workshop(s)... Het staat al zeker 2 jaar (of langer) op m'n wishlist... Een workshop flitsen! Waarom, omdat ik er te weinig kaas van heb gegeten en merk dat ik het soms toch wel fijn vindt om te weten wat ik aan het doen ben, i.p.v. de automatische stand te blijven gebruiken. De eerste stap is al gezet en nu hoeft er enkel nog een datum geprikt te worden.


In 2022 heb ik een poging gedaan om zelf een cakesmash workshop - taarten bakken, te gaan geven, echter heb ik dit in een opwelling gedaan en niet op de juiste plekken onder de aandacht gebracht. Dus ook daar wil ik binnenkort voor gaan zitten en mee aan de slag gaan.


| Bucketlist dingen... De lijst die eigenlijk alleen maar langer wordt! Er zijn een aantal shoots die al meerdere jaren op mijn lijstje staan; gender reveal shoot, een huwelijks aanzoek fotograferen, een trash the dress & meer... De een ging door omstandigheden niet door en voor de ander heb ik de tijd niet genomen om hier wat mee te doen. Dit jaar gaat het zeker gebeuren en zal dan wellicht ook oproepjes plaatsen voor modellen... Als er überhaupt mensen zijn die het aandurven ;) Naast de shoots die op mijn bucketlist staan, heb ik ook toffe ideetjes in m'n hoofd voor bijvoorbeeld vaderdag, herfst & kerst mini shoots.


En er zijn ook nog een aantal cakesmash thema's die ik heel graag uit zou willen werken, zoals een setting met: dino's, planten, strand, candyland, planeten, superhelden & meer... Deze maand zal er nog een post online komen waarbij je een cakesmash kan boeken met een van de thema's van mijn lijstje, mèt een leuke korting!Disclaimer: bovenstaande foto's zijn gemaakt door andere fotograferen. Deze zijn enkel ter inspiratie.. Ik maak nooit een setting na en geef er altijd mijn eigen draai aan.


| De komende maanden... Gaan we we frisse energie en een bak inspiratie tegemoet! De wintermaanden zijn altijd wat rustiger en moet ik m'n kans grijpen om veel achter de schermen te doen... Al komen er de laatste dagen ook weer toffe nieuwe aanvragen binnen. Het gaat in ieder geval helemaal goed komen, want ik ga ervoor!


Heb jij nog speciale dingen op je bucketlist? Dan wel persoonlijk of op werkgebied?


Lieve groetjes, Petra


18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page