top of page

| Downloads

Hi en welkom op de download pagina van Past & Present fotografie. Naast fotograferen heb ik stiekem ook een zwak voor het maken van digitale ontwerpen. Voorheen deed ik aan digitaal scrapbooken, waar dit een beetje vandaan is gekomen. Naast het feit dat ik zelf mijn logo & huisstijl heb ontworpen, doe ik er eigenlijk veel te weinig mee.

Het begin van een nieuw schooljaar is weer in zicht en gaan we weer de 'eerste schooldag foto' maken... Ik doe dit al sinds Lina voor het eerste naar school ging en nu gaat ze gewoon al naar groep 8!! Ik blijf het zo leuk vinden om te zien hoe onze meiden veranderen en aan het eind van elk schooljaar weer zoveel groter (en wijzer) zijn geworden.

Dit jaar heb ik 3 verschillende versies gemaakt... Eentje met bloementjes, eentje met vliegers en een wat stoerdere. Hieronder zie je voorbeelden van de verschillende versies. Klik op de juiste map en kijk dan naar de bestandsnaam voor de juiste 'groep'. Van versie 1 is er ook eentje met 'eerste dag peuterspeelzaal'.

 

Heel veel plezier ervan en mocht je problemen ondervinden bij het downloaden, hoor ik het graag.

VERSIE 1: bloemen

VERSIE 2: vliegers

VERSIE 3: Rainbow

pastpresentfotografie_groep1_schoolplaat1.jpg
pastpresentfotografie_groep3_schoolplaat2.jpg
pastpresentfotografie_groep7_schoolplaat3.jpg
Item name
Last updated
Views
Favorites
Contributors
bottom of page