top of page

| Downloads

Hi en welkom op de download pagina van Past & Present fotografie. Naast fotograferen heb ik stiekem ook een zwak voor het maken van digitale ontwerpen. Voorheen deed ik aan digitaal scrapbooken, waar dit een beetje vandaan is gekomen. Naast het feit dat ik zelf mijn logo & huisstijl heb ontworpen, doe ik er eigenlijk veel te weinig mee.

De zomervakantie zit er alweer bijna op, dus ik heb weer toffe schoolplaten gemaakt voor de eerste schooldag.  Ik doe dit al sinds Lina voor het eerst naar school ging en nu gaat zo gewoon naar de middelbare school (*janken*)!! Ik blijf het zo leuk vinden om te zien hoe onze meiden veranderen en aan het eind van elk schooljaar weer zoveel groter (en wijzer) zijn geworden.

Dit jaar heb ik 3 verschillende versies gemaakt... Eentje met vrolijke kleurtjes en kawai plaatjes en versie 2 & 3 wat simpeler en dan in blauw en paars. Hieronder zie je voorbeelden van de verschillende versies. Klik op de juiste map en kijk dan naar de bestandsnaam voor de juiste 'groep'. 

 

Heel veel plezier ervan en mocht je problemen ondervinden bij het downloaden, hoor ik het graag.

VERSIE 1

VERSIE 2

VERSIE 3

pastpresentfotografie_groep1_schoolplaat1.jpg
pastpresentfotografie_groep7_schoolplaat2B.jpg
pastpresentfotografie_groep3_schoolplaat2P.jpg
Item name
Last updated
Views
Favorites
Contributors
bottom of page