top of page

| Gratis download | eerste schooldag is weer in zicht! |

Nog een weekje en dan zit de eerste schooldag na de zomervakantie er alweer op! Aan de ene kant moeten we er nog niet aan denken en aan de andere kant is het toch fijn wel om weer wat meer ritme en structuur in onze dagen te krijgen. En met het zicht op de eerste schooldag, werd het weer tijd voor de leuke 'eerste schooldag platen', welke je natuurlijk gratis kan downloaden, uit kan printen en toffe foto's mee kan maken :)


Voor onze oudste begint een nieuw avontuur op de middelbare school. Ik heb het er nog niet met haar over gehad, maar hoop stiekem wel dat ik ook van onze brugklasser een 'eerste schooldag' foto mag maken. Wellicht dat we samen nog een ander tof ontwerp kunnen maken. Senna gaat naar groep 6 en die vindt het gelukkig nog prima en ik vermoed dat zij voor de paarse versie zal gaan.


Dit jaar zijn er weer 3 versies, al heb ik bij de tweede versie enkel de achtergrondkleur veranderd, zodat er hopelijk voor ieder wat wils is! Net als voorgaande jaren, vind je de downloads weer op een speciale pagina... Hoe het verder werkt, kan je daar lezen!
Veel plezier ervan en mocht je nog enige vragen hebben, dan hoor ik het graag. Natuurlijk vind ik het straks weer onwijs leuk als je me tagt als je een foto deelt op social media! :)


Lieve groetjes, Petra

87 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page