top of page

| Fotografie beurs | Newborn modelletjes gezocht|

Yes, aanstaand weekend is de derde editie van het 'props & shops' evenement. Een weekend vol met toffe workshops en de mogelijkheid tot shoppen bij een tal van webshops die fotografie props en accessoires verkopen. Daarnaast is het natuurlijk altijd gezellig om collega fotografen te mogen ontmoeten. Elk jaar kijk ik er weer naar uit en heb er nu ook enorm veel zin in. Voorgaande jaar was het bijna een thuiswedstrijd en vond deze plaats in Benschop... Dit jaar is het een stukje verder weg, in Tilburg. Gelukkig ben ik die enorme mazzelbips die met een lieve collega mee mag rijden!


We gaan a.s. zondag en ik mag er drie workshops gaan volgen. Een workshop playful heart (familiefotografie), een workshop planning en een workshop bruidsfotografie. Ik zal dus zeker weer met een boel nieuwe ideetjes thuis gaan komen.


NEWBORNS GEZOCHT

Wetende dat de beurs eraan kwam, heb ik de afgelopen maanden steeds wat apart gezet om weer eens lekker te shoppen bij alle toffe winkeltjes... Aangezien ik dus al weet dat ik met nieuwe spulletjes thuis zal komen en ook nog wat mooie ongebruikte spulletjes in de studio heb staan, ben ik voor volgende week op zoek naar een newborn jongetje en een newborn meisje, die model willen komen staan...nou ja, liggen ;).


Heb je onlangs een kindje gekregen of ken je iemand die recent is bevallen van een klein wondertjes, stuur ze dan even door naar mijn website. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: info@pastpresentfotografie.com


Onder de afbeelding kan je de voorwaarden vinden!

Voorwaarden: - jullie zijn beschikbaar op dinsdag 1-10 of donderdag 3-10 in de ochtend. - jouw newborn is op een van deze dagen tussen de 14 en 30 dagen oud. - je gaat akkoord met het gebruik van de foto's voor de website, social media en promotionele doeleinden. - de settings zullen geheel door mij verzorgd worden. - tijdens deze shoot worden alleen foto's van de newborn gemaakt.

De shoot is kosteloos en als dank ontvang je 1 digitaal HR bestand naar keuze... Het is mogelijk om extra bestanden bij te bestellen.


Tof toch?? Ik heb inmiddels al een aantal aanmeldingen ontvangen van mama's met een mini mannetje... zou het super tof vinden als ik ook nog een klein dametje voor mijn lens mag ontvangen. Aanstaande maandag 30-9 zal ik twee newborns uitkiezen, die langs mogen komen.


Dan rest mij enkel nog om jullie alleen een mooi weekend toe te wensen!

Liefs, Petra


21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page