top of page

| 15 jaar jubileum | winactie fotoshoot |

15 jaar!!! Whoop, whoop... vandaag vieren we feest, want Past & Present fotografie bestaat vandaag precies 15 jaar! En dat gaan we natuurlijk vieren! Mocht je me volgen op social media, is het je vast niet ontgaan dat ik al een aantal weken in de weer ben met een tè gekke winactie en zijn er maar liefst 4 pakketten te winnen... Waaronder deze GE-WEL-DIGE hoofdprijs!


awkward fotoshoot utrecht fotostudio


De hoofdprijs bevat uiteraard een toffe fotoshoot... En niet zomaar eentje, want het is iets nieuws! Een aantal weken geleden had ik namelijk een tè gekke fotoshoot... Een awkward fotoshoot. Ik had er nog nooit van gehoord, maar wat is dit leuk. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze shoot, check dan zeker even dit blog waar ik wat meer informatie & foto's deelde.


>> Korting! << Omdat de awkward shoot nieuw is in het aanbod (pagina volgt nog), krijg je tot 8 juni a.s. 15% korting op deze toffe fotoshoot!


Naast de fotoshoot maak je bij de hoofprijs ook kans op een luxe beauty treatment bij 'Salon pure beauté't.w.v. €70, een heerlijke woodwick spa lavender kaars van 'By Geert' en een flesje tap parfum van 30ml, welke je zelf kan vullen bij 'De Ruilfrabiek'. Tof toch? Kans maken doe je door me te volgen op social media en de reageren onder de desbetreffende post. Op mijn verjaardag (8 juni) ga ik de winnaar van de hoofdprijs bekend maken.


| 3 pakketten met prijzen & meer...!!

Naast deze hoofdprijs ga ik de komende dagen nog 3 pakketten weggeven onder mijn volgers. En ook die wil je zeker niet missen!! Ik zo onwijs veel toffe ondernemers bereid gevonden om een prijs te sponsoren voor deze winactie. Ik ben ze echt enorm dankbaar voor hun hulp en je gaat ze komende dagen allemaal voorbij zien komen op de socials!


Tevens zullen er komende week wat spelletjes zijn om een cadeaubon t.w.v. €25 te winnen, zijn er kortingsacties en maak je nog kans op een fotoshoot naar keuze. Bij de laatste winactie kan je mij helpen!


| 1.500 volgers

De teller van volgers op instagram bleef al een tijdje rond de 1.250 steken en ja, 15 jaar Past & Present fotografie, dus dacht... hoe tof is het om rond het jubileum op 1.500 volgers te komen. Jij kan mij hierbij helpen door mijn account te delen (+ mij daarin te taggen, zodat ik het zie). Je naam komt daarmee op een speciale lijst en zodra ik de 1.500 volgers heb behaald, ga ik een winnaar kiezen voor een fotoshoot naar keuze.


Zoveeeel leuks en wil toch even extra benoemen dat ik onwijs dankbaar ben voor mijn lieve klanten en volgers. Deze winacties zijn dan ook speciaal voor jullie, zodat ik mijn dankbaarheid met jullie kan delen! ♥


| 20% korting bij verde tiny lodge

Ik heb nog één toffe actie die ik hier ook graag met jullie wil delen... Ik kreeg van Laurie, de eigenaresse van Verde tiny lodge namelijk een kortingscode van 20% op een verblijf in dit heerlijke huisje op de veluwe. De kortingscode: PAST20 is geldig t/m 23-06-2024.


Ik heb er zo onwijs veel zin in en hoop dat je mee doen met de hele feestvreugde?! Mocht je enige vragen n.a.v. de winacties, stuur je dan gerust een berichtje!


Heel veel liefs, Petra*Deze winacties zijn op geen enkele wijze verbonden met Instagram of facebook!

*De kleine lettertjes... alle te winnen prijzen & cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld/contanten. Kortingsacties gelden enkel op de daarbij genoemde fotoshoot en gelden niet op reeds geboekte shoots of i.c.m. met andere acties & kortingen.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page