top of page

| Korting zwangerschapsshoot | Fotograaf Utrecht |

Yes!! Vanaf vandaag is het weer mogelijk om naar de fotostudio in Utrecht te komen, voor een zwangerschapsshoot. En om dit te "vieren", krijg je nu tijdelijk een leuke korting... Lees snel verder!Vorig jaar, toen ik de studio nog aan huis had, besloot ik om enkel bij hoge uitzondering nog zwangere dames in de studio te fotograferen. Er was voor mijn gevoel gewoon niet echt ruimte en het ging me op een of andere manier een beetje tegenstaan. Maarrrrr, nu met de nieuwe studio en de huidige mogelijkheden daar, heb ik besloten het weer aan te gaan bieden. What do you think??


Afgelopen donderdag kwam deze prachtige aanstaande mama naar de studio. We hadden eigenlijk afgesproken bij de soesterduinen, maar aangezien het een regenachtige dag was, vroeg ik of ze naar de studio wilde komen en dat deed ze. Wat was het gaaf en ik ben weer helemaal enthousiast over de het fotograferen van zwangere dames in de studio!Aangezien ik weinig tot geen voorbeeldfoto's voor op mijn website heb en ik deze graag toe zou willen voegen, heb ik nu een leuke aanbieding! Boek je voor 31-03-2023 een zwangerschapsshoot, dan ontvang je 15% korting. De enige voorwaarden zijn dat ik de foto's mag gebruiken voor de website, social media & promotionele doeleinden en dat de shoot plaats moet vinden voor 20-04-2023. Toffe deal toch??


Heb je nog vragen, stuur me gerust een berichtje! Reserveren kan je doen via onderstaande button en vermeldt dan even dat je gebruik wenst te maken van de 15% kortingsactie.Wie weet zien we elkaar snel! Lieve groetjes, Petra

88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page