top of page

| Herfst mini shoots | De Bilt |

Ondanks dat ik de warmte van de zomer vreselijk mis, niet meer op slippers buiten kan lopen en de zon op mijn bolletje mis, heeft de herfst ook altijd zijn charmes! S'avonds lekker met een kleedje op de bank, kaarsjes aan en buiten vallen al die prachtig gekleurde blaadjes van de bomen... Ok, ik beken! Ik ben stiekem ook gek op de herfst! Het mag koud & mistig zijn en het feit dat het s'ochtends nog donker is, als we op staan, neem ik ook voor lief... want al die prachtige kleuren buiten, maken een heleboel goed! Alleen al die regen... en die hebben we veeeeel gezien de afgelopen weken, vind ik helemaal niks! Ik ga heel hard duimen dat er betere & drogere dagen aan komen en dan speciaal op zondag 25 oktober ;) Want...De afgelopen jaren vonden deze altijd plaats bij amelisweerd... Aangezien ik soms wat anders wil, vinden ze dit jaar plaats in het bos bij De Bilt. Het bos waar ik als kleine meisje uren door heb gebracht; kastanjes zoeken, hutten bouwen, bomen klimmen, ons hondje uitlaten, op zoek naar salamanders en andere kleine diertjes en nog veel meer!... een steenworp bij het huis van mijn ouders vandaan!


Afgelopen vrijdag ben ik daar een heerlijk stukje wezen wandelen met onze meiden, mijn lieve mams en m'n neefje & nichtje... Het was er, zoals ik me herinnerde, prachtig en dus was de beslissing snel genomen om de mini shoots daar dit jaar te organiseren :)


| Informatie

De herfst mini shoots vinden plaats op zondag 25 oktober van 10.00-15.00. De kosten bedragen €60 incl. 3 bestanden naar keuze. De shoot duurt 25min. en is geschikt voor kinder-, familie- of zwangerschapsfotografie tot max. 5 personen uit hetzelfde huishouden.


Reserveren? Dat kan je hier doen! Heb je nog vragen of wil je meer informatie, stuur me dan gerust een berichtje!


Ik kijk er onwijs naar uit en wie tot dan!

Lieve groetjes, Petra50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page