top of page

| Wat doe jij met je foto's? | Fotoproducten |

Sinds ik gebruik maak van de online albums via shootproof, bied ik mijn klanten de mogelijkheid tot het bestellen van mooie, hoogwaardige & professionele afdrukken en fotoproducten. Momenteel ben ik druk in de weer met het aanbod van de producten en de daarbij horende persoonlijke webshop (in de online albums) en de productpagina op mijn website.


Omdat ik vind dat jullie foto's een mooi plekje in huis horen te krijgen, krijg je nu standaard een aantal afdrukken bij elk pakket... Gewoon als extra service! Want het is natuurlijk gewoon zonde om ze alleen op je computer te laten staan!! Daarnaast krijg je nu bij de exclusieve pakketten ook een prachtig album van 20x15cm. Daar binnenkort meer over...


Volgende maand wil ik wat meer aandacht besteden aan de verschillende producten die ik kan leveren... Momenteel is aluminium dibond mijn persoonlijke favoriet is hebben dan ook een mooie foto van onze meiden aan de muur hangen. De kleuren komen er prachtig op uit en aluminium dibond heeft een chique effect, maar is tegelijk ook stoer en industrieel.


Je snapt hem wel... nou ben ik natuurlijk nieuwsgierig :) Wat doen jullie eigenlijk met de foto's van je gezin, kindje(s), vakanties?? Hebben jullie een fotomuur, hangt er een canvas bij jullie aan de muur, misschien maak je wel elk jaar een fotoboek of heb je bijvoorbeeld een aantal foto's ingelijst op de kast staan?


Heb je vragen over de producten die ik lever, dan hoor ik het graag!

Liefs, Petra


31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page