top of page

| Feestweken | Past & Present fotografie | Deel II


We starten deze nieuwe week met een super mooie aanbieding op een familie- of zwangerschapsreportage! Maar eerst even dit...


Natuurlijk ben ik erg nieuwsgierig wat jullie van de vernieuwde website vinden? Vind je hem makkelijk te navigeren of is er iets wat je mist aan informatie o.i.d? Heb je iets gezien wat niet klopt of staat er ergens een typefoutje, dan hoor ik dit uiteraard ook graag! Ik ben nog steeds hard achter de schermen aan het werk, om alles naar mijn zin te krijgen! Afgelopen week heb ik de infomails aangepast en is ook de pagina met bruidsfotografie live gegaan. Deze week ga ik aan de slag met de product pagina... Zo blijf je lekker bezig, zeg ik maar :)


 

Ben je in verwachting of wil je eindelijk weer een mooie foto's van jullie gezinnetje voor aan de muur, of om deze bijv. met de kerst aan opa & oma te kunnen geven? (Jaaaa, kerst is al over 8 weken!!) Maak dan nu gebruik van deze actie en boek voor 4-11-18 jouw familie- of zwangerschapsshoot!



Boek nu een familie- of zwangerschapsshoot en...

Ontvang €25 korting op het BASIS pakket!

Ontvang €40 korting op EXCLUSIEVE pakket!


Reserveren? Dat kan via het reserveringsformulier HIER.

Liefs, Petra



 

Voorwaarden: Deze actie is geldig tot 4-11-2018 - korting is niet geldig i.c.m. andere kortingen (zoals de vaste klanten korting) en niet geldig tijdens mini shoot dagen - de shoot moet plaats vinden voor 31-2-2019.

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page