top of page

| 2020 is in zicht | Acties & kortingen

Nog maar een paar weken en dan belanden we met z'n allen in het nieuwe jaar! Ik kijk er enorm naar uit, omdat het ergens voelt als een nieuw hoofdstuk, een frisse start! Dat gevoel heeft iedereen volgens mij mij wel een beetje, met alle goede voornemens die erbij horen. Echte voornemens heb ik vooralsnog niet, maar daarentegen wel een aantal doelen die ik volgend jaar graag zou willen behalen. Maar we zijn er nog niet!

We vieren eerst nog sinterklaas, hebben de 9e verjaardag van ons oudste dametje en daarna nog de sfeervolle kerst... Die laatste maand van het jaar, brengt toch altijd wel wat stress en drukte met zich mee! Ondanks alle gezelligheid ben ik dus stiekem altijd weer blij als het achter de rug is.


Naast alle feestelijkheden vind ik dat december de maand is van 'geven' en dus staan er een aantal leuke acties & kortingen op de planning.

| Sinterkerstefriday |

Huh, wat?? Laten we het houden op een leuke actie voor de komende feestdagen! Als kleine ondernemer kan ik natuurlijk niet concurreren met al die grote bedrijven en acties rondom black friday en daarom heb ik mijn eigen actie in het leven geroepen, waar iedereen gebruik van kan maken!

Ben je nog op zoek naar tof cadeau voor in de zak van sinterklaas of misschien wel voor onder de kerstboom straks?? Wat dacht je van een mooie cadeaubon voor de prachtige blijvende herinnering!! Als je vóór 5 december 23.59, een cadeaubon besteld, ontvang je 10% korting voor een fotoshoot naar keuze!


~ A special gift of memories ~


Oh en mama's/oma's...Je kan hem natuurlijk ook stiekem in de zak doen voor jezelf ;P


| Kortingen & acties |

Aangezien december de maand is van geven, komen er nog een aantal leuke acties... De hele maand zullen er bepaalde kortingen zijn op een aantal producten. Heb je dus nog niks gedaan met de foto's die je het afgelopen jaar bij mij hebt laten maken en zou je graag nog een mooi fotoproduct aan de wand of op de kast willen?? Hou de social media kanalen dan zeker in de gaten!

Daarnaast komt er ook nog een leuke actie voor alle aanstaande ouders, die begin volgend jaar een kindje mogen verwelkomen... En wellicht nog meer kortingen op bepaalde shoots, die je zeker niet wilt missen!


Stiekem zal er tussendoor ook nog wel een leuke weggeefactie komen, maar dan zullen dan meer spontane acties zijn... Reden genoeg om Past & Present fotogra