top of page

| Wishes & dreams 2022 | bucketlist |


Zodra het eind van een jaar nadert, gaan we allemaal nadenken over de goede voornemens voor het nieuwe jaar... Ik stel ik voor mezelf altijd een aantal doelen die ik in het nieuwe jaar wil behalen... Mocht dit niet lukken, ga ik ook zeker niet bij de pakken neer zitten. Het betreffen vaak zowel persoonlijke, als zakelijk doelen. Net als elk jaar maak ik ook een soort bucketlist, met shoots die ik graag nog een keer zou willen doen...| Fotoshoot bucketlist

Dit jaar heb ik mijn lijstje bewust klein gehouden, want eerlijk... ik wil ze gewoon allemaal doen dit jaar!! Wellicht dat jij binnenkort een fotograaf zoekt voor het fotograferen van een van onderstaande gelegenheden, neem dan zeker even contact met me op en dan gaan we samen kijken wat we kunnen regelen!!!


- Een aanzoek: Dit lijkt me zo tof om een keer vast te mogen leggen... De minuten in aanloop tot het aanzoek, de spanning die er hangt en hoogstwaarschijnlijk af te lezen is van het gezicht van degene die binnen enkele minuten/seconden de vraag gaat stellen. En dan, als het moment echt daar is... Wow! Mocht je zelf iets in de planning hebben of iemand kennen met plannen, dan hoor ik het graag! (Kleine sidenote... ik vind het overigens geen enkel probleem om hiervoor mee te reizen naar Parijs ofzo! haha)


- Gender reveal: ik vind het altijd zo leuk om die filmpje voorbij te zien komen en het lijkt me gewoon tof om dit een keer vast te leggen... Vooral het verassingseffect is toch te leuk?! What do you think... blue or pink?


- Melkbad shoots: Ik heb al een aantal keer een zwangere dame mogen fotograferen tussen de bloemen, in een lekker warm melkbad... Wat me nou enorm leuk lijkt is om nogmaals een aanstaande mama te fotograferen en kort daarna ook samen met haar newborn. Ook alleen een newborn en een sitter zou ik enorm leuk vinden!


- Cakesmashes... Daarvoor heb ik nog verschillende toffe thema's in mijn hoofd, die ik graag een keer uit zou willen werken. Wellicht kan er dit jaar nog een aantal van mijn lijstje strepen! Een aantal thema's die hoog op mijn lijstje staan zijn: superheld, donut, strand, dino's, candyland, planeten, luipaard & icecream!


>> Wist je dat trouwens als je een van deze cakesmash thema's kiest voor je kindje, je dan 25% krijgt op het luxe & exclusieve pakket? Toffe deal toch!| Grote dromen

Een van mijn grootste dromen was al jaren een fotostudio buiten de deur... Maar eerlijk, het afgelopen jaar is mijn gevoel daarover toch een beetje veranderd. Waarom? Geen idee eigenlijk... Ik denk dat ik gewoon heel blij ben met m'n fijne studiootje aan huis! Al moet ik er wel bij zeggen dat ik altijd van gedachte kan veranderen, mocht er onverwacht wat op mijn pad komen!


Een droom die ik het komende jaar, best waar zou willen maken is het fotograferen van een bruiloft in het buitenland... en als het even kan, een lekker warm land ;) Een aantal jaar geleden had ik onder zomerse omstandigheden een bruiloft op Ameland en eerlijk, dat voelde ook al een beetje alsof ik in het buitenland was... haha, maar in dit geval zou ik echt de grens over willen!


Nu we toch aan het dromen zijn... Zijn er nog twee dromen die ik waar zou willen maken, 'als ik later groot ben'!! Zo zou ik het zoooo onwijs bijzonder vinden om met mijn gezin, in één van de meest noordelijkste Europese steden, het noorderlicht te mogen zien en vast zou mogen leggen. Dat lijkt me zo gaaf!! ♥


De ander is het fotograferen van een bevalling. Deze staat al een aantal jaren op mijn lijstje, echter is dat met een man die voor 6.00 de deur uit gaat en twee kids, die nog net te jong zijn om zelfstandig de dag te kunnen beginnen, best een dingetje. Geeft niet... want ik weet zeker dat dat een keer gaat gebeuren!


Ik denk dat dat hem wel was voor nu... Al kan kan ik ook nog wel wat wensen voor ons wereldje bedenken, laten we vooral blijven dromen met z'n allen!


Lieve groetjes ♥, Petra


25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page