top of page

| Wishes & dreams 2022 | bucketlist |


Zodra het eind van een jaar nadert, gaan we allemaal nadenken over de goede voornemens voor het nieuwe jaar... Ik stel ik voor mezelf altijd een aantal doelen die ik in het nieuwe jaar wil behalen... Mocht dit niet lukken, ga ik ook zeker niet bij de pakken neer zitten. Het betreffen vaak zowel persoonlijke, als zakelijk doelen. Net als elk jaar maak ik ook een soort bucketlist, met shoots die ik graag nog een keer zou willen doen...| Fotoshoot bucketlist

Dit jaar heb ik mijn lijstje bewust klein gehouden, want eerlijk... ik wil ze gewoon allemaal doen dit jaar!! Wellicht dat jij binnenkort een fotograaf zoekt voor het fotograferen van een van onderstaande gelegenheden, neem dan zeker even contact met me op en dan gaan we samen kijken wat we kunnen regelen!!!


- Een aanzoek: Dit lijkt me zo tof om een keer vast te mogen leggen... De minuten in aanloop tot het aanzoek, de spanning die er hangt en hoogstwaarschijnlijk af te lezen is van het gezicht van degene die binnen enkele minuten/seconden de vraag gaat stellen. En dan, als het moment echt daar is... Wow! Mocht je zelf iets in de planning hebben of iemand kennen met plannen, dan hoor ik het graag! (Kleine sidenote... ik vind het overigens geen enkel probleem om hiervoor mee te reizen naar Parijs ofzo! haha)


- Gender reveal: ik vind het altijd zo leuk om die filmpje voorbij te zien komen en het lijkt me gewoon tof om dit een keer vast te leggen... Vooral het verassingseffect is toch te leuk?! What do you think... blue or pink?


- Melkbad shoots: Ik heb al een aantal keer een zwangere dame mogen fotograferen tussen de bloemen, in een lekker warm melkbad... Wat me nou enorm leuk lijkt is om nogmaals een aanstaande mama te fotograferen en kort daarna ook samen met haar newborn. Ook alleen een newborn en een sitter zou ik enorm leuk vinden!


- Cakesmashes... Daarvoor heb ik nog verschillende toffe thema's in mijn hoofd, die ik graag een keer uit zou willen werken. Wellicht kan er dit jaar nog een aantal van mijn lijstje strepen! Een aantal thema's die hoog op mijn lijstje staan zijn: superheld, donut, strand, dino's, candyland, planeten, luipaard & icecream!


>> Wist je dat trouwens als je een van deze cakesmash thema's kiest voor je kindje, je dan 25% krijgt op het luxe & exclusieve pakket? Toffe deal toch!