top of page

| Wishes & Dreams | 2019 |

Als ik terugkijk op het afgelopen jaar, ben ik ontzettend blij en stiekem ook wel een beetje trots met wat ik heb mogen bereiken. De speciaal ingerichte daglichtstudio aan huis en de compleet vernieuwde website! Natuurlijk blijf ik dromen van een ruimere fotostudio buitenshuis, met nog meer licht & mogelijkheden... Voor nu, ben ik helemaal happy!| De website is volledig up & running, al ga ik de komende weken nog het een en ander finetunen om hem nog aantrekkelijker en overzichtelijker te maken. Ik heb zoveel ideetjes, maar waar haalt een moeder met twee kids, een huishouden, een sociaal leven en een eigen bedrijfje de tijd vandaan... Als iemand hier nog tips voor heeft, I'm all ears! haha


| Workshops... Afgelopen jaar heb ik een workshop lightroom & photoshop gevolgd. Deze duurde 6 maanden en kon ik gewoon in mijn eigen tijd doorlopen. Ik heb er ontzettend veel van geleerd en het was erg leuk om te doen. Naast een masterclass bruidsfotografie, heb ik ook een mentorsessie gewonnen bij Gaby Ermstrang en hebben we samen alle foto's van een recente bruiloft doorgelopen, waarbij ze tips & advies gaf over instellingen, uitsneden en nog zoveel meer! Daarnaast is ze gewoon een ontzettend leuk mens :)


Voor 2019 staat er een geweldig gaaf newborn event gepland in februari, waar ik samen met een lieve collega fotograaf 2 lezingen mag volgen en waar we uitgebreid gaan shoppen bij de tal van shops. Een paar dagen later mag ik een workshop veiligheid met newborns volgen. Verder zou ik heel graag een workshop flitsten volgen en wil ik nog een styled wedding shoot bij wonen/fotograferen. We gaan het allemaal zien het komende jaar, maar we gaan nu natuurlijk verder met leren en professionaliseren!


| Apparatuur... Er staat al zeker een jaar een nieuwe vaste (prime) lens op mijn wishlist en een nieuwe camera zou ook helemaal super zijn... Ja, ja... een vrouw mag dromen toch?!


| Bucketlist... Ja, die heb ik zeker als het aankomt op wat ik nog graag zou willen fotograferen. Naast de mini shoots die ik het afgelopen jaar heb gedaan; bloesem shoots bij de boomgaard, heide shoots, zomer mini's & de herfst shoots... wil ik ook graag melkbad mini shoots organiseren, mini's met een zwarte achtergrond en met een dromerige bed setting. En weet je, eigenlijk wil ik vaak teveel, maar laat ik het liggen omdat ik op dat moment andere prioriteiten heb, en dan ben ik vaak "te laat"...maar dat gaat allemaal veranderen in het nieuwe jaar! Ik vind eigenlijk teveel dingen leuk om te fotograferen en dat maakt het soms best lastig ;)


Een aantal andere shoots die ik ook graag zou willen doen zijn:

- een newborn tweeling

- een tweeling cakesmash

- een vintage en een forrest/wood cakesmash

en eigenlijk nog zoveel meer! Maar bovenstaande shoots gaan dit jaar zeker plaats vinden en daar zal ik dan ook een oproepje voor plaatsen op de Past & Present fotografie FB pagina en hier op het blog. Mocht je ondertussen al iemand kennen die een tweeling verwacht


| Instagram & Facebook... Daar ga ik de boel de komende weken eens even lekker omgooien! Ik wil een overzichtelijkere feed op instagram en meer eenheid tussen de foto's...al zal dat best lastig zijn met de verschillende shoots die ik aanbied. Dus moet er nog even goed over nadenken hoe ik dit wil gaan doen. Aankondigingen, acties e.d zul je alleen terug zijn bij de insta stories en op de FB pagina. En ben op zoek naar een app o.i.d om alles een beetje te automatiseren wat social media betreft... Ga hier vanavond eens even over brainstormen!


| Nieuwsbrief... In het nieuwe jaar wil ik ook wat vaker nieuwsbrieven versturen, al zal het niet meer dan 4x zijn. Binnenkort komt er een optie op de website om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Hier zullen ook acties aangekondigd worden, wat er op dat moment spelt en zal ik elke keer een nieuw product in de spotlight zetten. Afgelopen week ging de eindejaarsmail eruit, nieuwsgierig? Je kan hier HIER vinden!


Ik wil iedereen ontzettend te bedanken voor het afgelopen jaar, want zonder mijn lieve klanten, had ik mijn droom niet verder kunnen realiseren! Wat ben ik toch een mazzelbips!! <3Ik wens iedereen een gezellige & knallende jaarswisseling en op naar een mooi, gezond & fotografisch geweldig 2019!!


Liefs, Petra46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page