top of page

| Vaderdag mini shoots | Mama's trouwjurk |

Ik liep al een aantal jaar met dit idee rond en eerder dit jaar had ik besloten dat het nu echt moest gebeuren... Mini shoots speciaal voor Vaderdag, alleen mag papa er eigenlijk niks van weten! Haha Het is de bedoeling dat we papa gaan verrassen met geweldige foto's van de kid(s)!


Vorige week stelde ik wat vragen in de story's op Instagram, zoals; of mijn volgers getrouwd zijn en zo ja, of dit in vol ornaat was, of net als ons, gewoon voor de wet. Er waren er trouwens ook genoeg die nog steeds op een aanzoek zitten te wachten... haha! Ik ben nog aan het twijfelen om die partners een handje te gaan helpen... Nee hoor grapje! Met die vragen probeerde ik een beetje een inschatting te maken met de animo voor deze mini shoots!


Het gaat bij deze mini shoots met name om de meiden... Uiteraard worden de jongens niet vergeten hoor...(daar kom ik later even op terug). Je hoort nou eenmaal vaak dat dochters toch een speciale band hebben met hun papa en als je zou vragen/ of hebt gevraagd met wie ze gaan trouwen als ze later groot zijn??


Met papa natuurlijk!


Wat denk je hoe papa zal reageren, als hij zijn dochter(s) in de trouwjurk ziet van de liefde van zijn leven... Jaren geleden gaf hij haar het ja-woord in precies dezelfde jurk! Ik denk dat papa stiekem best een beetje ontroerd zal zijn!


Zoals ik eerder zei, kunnen we de jongens niet vergeten en zijn er meerdere mogelijkheden om hun erbij (of alleen) op de foto te zetten... denk aan het dragen van papa's colbert die hij droeg tijdens de bruiloft of een nette blouse met bijvoorbeeld een vlinderstrikje. Ik heb hier een aantal dingen in de studio waar kosteloos gebruik van gemaakt mag worden, zoals; bretels, strikjes & een ouderwetse zwarte trouwhoed...


Mocht je nou geen bruidsjurk hebben, dan is een gewone witte jurk natuurlijk ook onwijs mooi... Ik heb hier wel een bruidsluier, een diadeem en wat kroontjes die we kunnen gebruiken.

Wil je een foto maken met een baby of dreumes, dan kunnen we de kleine bijvoorbeeld op de onderkant van de jurk leggen... Mail me gerust om even te overleggen over de mogelijkheden. 

Dus was denken jullie ervan?? Hieronder alle benodigde informatie en de link om snel een plekje te reserveren!


| Informatie Vaderdag mini shoot

Kosten: €55 incl. 2 digitale bestanden naar keuze (met mogelijkheid tot bijbestellen) + 2 professionele afdrukken van 13x18cm*

Data: • zaterdag 14 mei van 10.00-13.00

• woensdag 18 mei van 10.00-11.30 & 14.30-16.30

De shoot duurt max. 30 minuten en is per tijdslot geschikt voor max. 2 kinderen. Bij meerdere kinderen dient er een extra tijdslot gereserveerd te worden.


Wil je een plekje reserveren voor deze toffe vaderdag mini shoots, dan kan je dat doen via dit RESERVERINGSFORMULIER


Heb je enige vragen, stuur me gerust een berichtje en wellicht tot snel!

Lieve groetjes, Petra

* De afdrukken kunnen op een nader te bepalen datum/tijd opgehaald worden of verzonden worden tegen verzendkosten.
102 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page