top of page

| Scholen dicht - corona | Leuke tips voor thuisblijvers | Tijdelijk thuisonderwijs |

Bijgewerkt op: 27 mrt. 2020

The word is out...


De scholen sluiten hun deuren! Mijn inziens is dit de beste oplossing voor nu, maar kan daarentegen ook heel goed begrijpen dat dit niet voor iedereen ideaal is!

Het voordeel van mijn kant, is dat ik thuis werk en de kinderen zonder problemen thuis kan houden. Nadeel is dan wel weer dat ook de studio zal sluiten voor (tenminste) 3 weken en ik dus geen inkomen kan genereren! We moeten het er maar mee doen.

| En nu?? |

Hoe gaan we ons 3 weken thuis vermaken, zonder dat we elkaar in de haren zitten?! Zoals ik het heb begrepen zal er vanuit de scholen wel iets van huiswerk komen of wordt er onderwijs op afstand gerealiseerd, dus daar gaan we dan zeker mee aan de slag. Ik heb me voorgenomen om een soort van dagplanning te gaan maken, zodat er nog enigszins een beetje structuur blijft!

Ik ben ook gelijk even gaan neuzen naar tips om deze 3 weken door te komen en deze wilde ik graag met jullie delen. Daarnaast wilde ik met de meiden een lijstje maken, met dingen die ze graag willen doen deze weken en ook zullen we, zover dat kan, af & toe een frisse neus gaan halen!

Deze website staat vol met tips over; het maken van een planning, websites & nog veel meer tips... mamaliefde-thuisonderwijs-tips-voor-ouders

En ook op de website van kidsproof vind je tips om thuis te doen...

Ik hoop dat jullie er wat aan hebben! We gaan het allemaal wel zien en beleven de komende weken... Ik ga er in ieder geval voor zorgen dat we ons niet gaan vervelen!


Zelf leuke tips? Stuur me gerust een berichtje en dan kan ik deze ook nog delen.

Lieve groetjes, Petra

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page