top of page

| Review time! |

Het jaar zit er bijna op en ik kijk er met een goed gevoel op terug... Ik heb onwijs veel mooie & leuke familie's, zoete newborns, knappe koppen voor 2in1 portretten, 2 bruidsparen en snoepende (bijna) 1-jarigen voor de lens gehad. Wederom kan ik niet anders zeggen dat ik een enorme mazzelbips heb, dat ik datgene mag doen, waar ik blij van word!


| Waarom een review schrijven?

Ondanks dat ik eigenlijk enkel blije & tevreden klanten heb, ontbreekt het dit jaar een beetje aan de recensies... En ik snap het helemaal, meestal laten we voornamelijk een recensie achter, wanneer we niet tevreden zijn! Maar wist je dat de google reviews het onwijs goed doen voor de vindbaarheid van mijn website?!


Het feit dat je hier belandt bent, erover na hebt gedacht en de tijd wil nemen om een recensie of review te schrijven, stel ik écht onwijs op prijs! En wist je trouwens, dat je met het schrijven van een recensie/review, je ook nog een toffe prijs kunt winnen?!| Wat schrijf je in een review...

Sommige houden het graag kort en bondig en vermelden in hun recensie hoe tevreden ze zijn met het eind resultaat... En hoe zit het dan met bijvoorbeeld het contact voorafgaand op de fotoshoot, de werkwijze of de houding van de fotograaf tijdens de fotoshoot en hoe zit met de afwikkeling van de geleverde diensten?


Hieronder een aantal tips, waar je aan kan denken bij het schrijven van een recensie/review voor een fotograaf. Maar eerlijk doe vooral wat voor jou goed voelt!

- hoe tevreden je bent met het mailcontact voorafgaand op fotoshoot?

- werd er snel op mailtjes of berichtjes gereageerd.

- is de website makkelijk te navigeren en ziet deze er goed uit?

- dacht de fotograaf met je mee?

- hoe verliep de fotoshoot?

- was de werkwijze duidelijk?

- hoe tevreden ben je met de levering van de foto's en het eindresultaat?

- was de fotostudio opgeruimd en schoon?

- hoe waren de geleverde fotoproductenEn dan natuurlijk de vraag... waar kan je een recensie schrijven?? De google reviews hebben voor mij de meeste waarde... Hieronder de linkjes;Mocht je een google review geschreven hebben, is het natuurlijk een eitje om deze even te kopiëren en bij de facebook recensies te delen ;P

| Dankbaar

Zoals ik eerder al schreef ben ik altijd onwijs dankbaar als ik weer een recensie heb mogen ontvangen... Zo krijgen mijn toekomstige klanten een beter beeld van mijn werk & service en ik doe stiekem altijd een klein dansje.


Om die dankbaarheid te tonen, verloot ik aan het eind van het jaar, onder alle recensies die ik heb mogen ontvangen, een cadeau... Vorig jaar waren dit cadeaubonnen en voor dit jaar ben ik er nog n iet helemaal uit. Laat me gerust weten, als je hier een idee over hebt.Nogmaals dank en ik zie jouw review natuurlijk graag tegemoet!

Lieve groetjes, Petra

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page