top of page

| Review time! |

Het jaar zit er bijna op en ik kijk er met een goed gevoel op terug... Ik heb onwijs veel mooie & leuke familie's, zoete newborns, knappe koppen voor 2in1 portretten, 2 bruidsparen en snoepende (bijna) 1-jarigen voor de lens gehad. Wederom kan ik niet anders zeggen dat ik een enorme mazzelbips heb, dat ik datgene mag doen, waar ik blij van word!


| Waarom een review schrijven?

Ondanks dat ik eigenlijk enkel blije & tevreden klanten heb, ontbreekt het dit jaar een beetje aan de recensies... En ik snap het helemaal, meestal laten we voornamelijk een recensie achter, wanneer we niet tevreden zijn! Maar wist je dat de google reviews het onwijs goed doen voor de vindbaarheid van mijn website?!


Het feit dat je hier belandt bent, erover na hebt gedacht en de tijd wil nemen om een recensie of review te schrijven, stel ik écht onwijs op prijs! En wist je trouwens, dat je met het schrijven van een recensie/review, je ook nog een toffe prijs kunt winnen?!| Wat schrijf je in een review...

Sommige houden het graag kort en bondig en vermelden in hun recensie hoe tevreden ze zijn met het eind resultaat... En hoe zit het dan met bijvoorbeeld het contact voorafgaand op de fotoshoot, de werkwijze of de houding van de fotograaf tijdens de fotoshoot en hoe zit met de afwikkeling van de geleverde diensten?


Hieronder een aantal tips, waar je aan kan denken bij het schrijven van een recensie/review voor een fotograaf. Maar eerlijk doe vooral wat voor jou goed voelt!

- hoe tevreden je bent met het mailcontact voorafgaand op fotoshoot?

- werd er snel op mailtjes of berichtjes gereageerd.

- is de website makkelijk te navigeren en ziet deze er goed uit?

- dacht de fotograaf met je mee?

- hoe verliep de fotoshoot?

- was de werkwijze duidelijk?

- hoe tevreden ben je met de levering van de foto's en het eindresultaat?