top of page

| Let's get married | Op zoek naar een bruidsfotograaf |

Ben je onlangs ten huwelijk gevraagd door je beste maatje, de liefde van je leven, degene met wie je later oud wilt worden... En zijn jullie nog op zoek naar een fotograaf om deze speciale dag voor jullie vast te leggen? Zoek dan niet verder! Nou ok, lees anders eerst even rustig deze blogpost ;)


>>> Jullie gaan trouwen... Wat een leuk nieuws, gefeliciteerd! Nu kunnen alle voorbereidingen beginnen... een datum prikken, locatie kiezen, op zoek naar de perfect jurk en een strak pak, bloemen, getuigen en een fotograaf om die speciale dag vast te leggen!!


Natuurlijk zijn er nog tal van andere zaken die geregeld moeten worden... daar kan ik jullie helaas niet bij helpen, maar wellicht dat deze #checklist van trouwplannen.nl, jullie een eind op weg kan helpen (er staan trouwens nog veel meer interessante onderwerpen op die website)!
| Maar hoe kies je nou een fotograaf? |

Als jullie op zoek gaan, kijk je natuurlijk naar de stijl van de fotograaf, spreken de foto's jullie aan, wat is jullie budget en niet geheel onbelangrijk, hebben jullie een klik met de fotograaf.


Dit laatste puntje vind ik persoonlijk altijd enorm belangrijk... ik zeg altijd wel dat jullie net moeten doen alsof ik er niet ben, maar toch huppel ik de hele dag een beetje om jullie heen! Want ik wil natuurlijk het perfectje plaatje, die zoen na het ja-woord, die liefde & blikken naar elkaar en alle geliefde mensen om jullie heen, vastleggen! En ja, als er dan constant iemand rond loopt, waar je eigenlijk geen klik mee hebt... Niet heel fijn misschien en dat kan ik uit ervaring zeggen, maar dat zal ik jullie besparen! ;P.


| Waarom Past & Present fotografie? |

Ik hoop dat mijn stijl en foto's jullie aanspreken en jullie na een vrijblijvende kennismaking, waarin ik ook graag wat over mijzelf en mijn werk vertel, voor mij zullen kiezen!


Ik ben geen fotograaf die tijdens het trouwseizoen elk weekend een bruiloft heeft... ik fotografeer maximaal 5 bruiloften per jaar... Niet omdat ik geen tijd heb of het niet leuk vindt, maar omdat ik alle takken van fotografie té leuk vind om mijn focus op 1 ding te leggen! Daarnaast is het fotograferen van een bruiloft best intensief, aangezien je de hele dag op de been bent en niks wilt missen... althans, als ik voor mezelf spreek.


Maar genieten, dat doe ik bij elke bruiloft die ik mag fotograferen voor de volle 100%. De sfeer, de details en jullie zelf, staan deze dag hoog in het vaandel en ik vind het een enorme eer als ik deze speciale dag voor jullie vast mag leggen.De eerste bruiloften voor 2020 staan al ingepland en ik heb nog een paar plekjes vrij... Heb ik jullie interesse gewekt, dan kom ik graag vrijblijvend langs om jullie wensen te bespreken. Ik stel jullie wat persoonlijke vragen om jullie beter te leren kennen, welke fotografie stijl jullie aanspreekt en wat praktische zaken, zoals de locatie, datum, enz.. Wellicht kan ik jullie hier nog wat tips of aanvulling bij geven. Voor meer informatie en de mogelijke pakketten, neem dan even kijkje op de pagina voor bruidsfotografie.


Heb je vragen of willen jullie een afspraak maken, vul dan even het contact formulier in of geef me even een belletje.


Lieve groetjes, Petra

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page