top of page

| Let's get married | Op zoek naar een bruidsfotograaf |

Ben je onlangs ten huwelijk gevraagd door je beste maatje, de liefde van je leven, degene met wie je later oud wilt worden... En zijn jullie nog op zoek naar een fotograaf om deze speciale dag voor jullie vast te leggen? Zoek dan niet verder! Nou ok, lees anders eerst even rustig deze blogpost ;)


>>> Jullie gaan trouwen... Wat een leuk nieuws, gefeliciteerd! Nu kunnen alle voorbereidingen beginnen... een datum prikken, locatie kiezen, op zoek naar de perfect jurk en een strak pak, bloemen, getuigen en een fotograaf om die speciale dag vast te leggen!!


Natuurlijk zijn er nog tal van andere zaken die geregeld moeten worden... daar kan ik jullie helaas niet bij helpen, maar wellicht dat deze #checklist van trouwplannen.nl, jullie een eind op weg kan helpen (er staan trouwens nog veel meer interessante onderwerpen op die website)!
| Maar hoe kies je nou een fotograaf? |

Als jullie op zoek gaan, kijk je natuurlijk naar de stijl van de fotograaf, spreken de foto's jullie aan, wat is jullie budget en niet geheel onbelangrijk, hebben jullie een klik met de fotograaf.


Dit laatste puntje vind ik persoonlijk altijd enorm belangrijk... ik zeg altijd wel dat jullie net moeten doen alsof ik er niet ben, maar toch huppel ik de hele dag een beetje om jullie heen! Want ik wil natuurlijk het perfectje plaatje, die zoen na het ja-woord, die liefde & blikken naar elkaar en alle geliefde mensen om jullie heen, vastleggen! En ja, als er dan constant iemand rond loopt, waar je eigenlijk geen klik mee hebt... Niet heel fijn misschien en dat kan ik uit ervaring zeggen, maar dat zal ik jullie besparen! ;P.


| Waarom Past & Present fotografie? |

Ik hoop dat mijn stijl en foto's jullie aanspreken en jullie na een vrijblijvende kennismaking, waarin ik ook graag wat over mijzelf en mijn werk vertel, voor mij zullen kiezen!


Ik ben geen fotograaf