top of page

| Nieuw! Foto tegels | Fotograaf Utrecht |

Ze hangen hier al een tijdje aan de muur en ben er zo onwijs blij mee. Het stond dan ook al een aantal maanden op mijn to-do-lijstje om ze toe te voegen aan de producten die je bij mij kunt bestellen... En, het is gelukt!


Deze toffe foto tegels zijn te bestellen als losse tegels, waarmee je een mooie collage kan maken of print één foto over meerdere tegels. De tegels zijn verkrijgbaar als vierkant, rond of een hexagon (mijn favoriet). Door het magnetische ophangsysteem kunnen ze makkelijk verwisseld worden en is het mogelijk om jouw fotomuur in de toekomst nog verder uit te breiden. Daarnaast is het ook mogelijk om tegels met teksten, naam, datums, e.d. te maken. Deze maak ik speciaal voor jullie op maat, met de gewenste kleur & lettertype.


En alleen dit weekend, krijg je 10% korting op deze foto tegels!*


Wil je meer weten over de foto tegels of benieuwd naar de prijzen, HIER vind je uitgebreide informatie en als je nog vragen hebt, stel ze gerust!


Heb je onlangs een fotoshoot bij mij gehad, maar staat jullie persoonlijke galerij niet meer online? Geen probleem! Stuur me even een berichtje en dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden!


Groetjes, Petra
*aanbieding geldig tot 21-3-2021 (23.59) en niet geldig i.c.m. andere acties.


22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page