top of page

| Newbornshoot, wanneer boeken? |

Ik krijg geregeld 'last minute' aanvragen voor newbornshoots en het gebeurd helaas regelmatig dat ik 'nee' moet verkopen, omdat het gewoon niet meer in mijn agenda past! Dit vind ik natuurlijk best vervelend, aangezien ik iedereen prachtige plaatjes van hun kersverse wondertje wil bieden! Ik neem slechts enkele newborn reserveringen per maand aan, om er zo zeker van te zijn, dat ik alle shoots in kan plannen wanneer jullie kleintje is geboren!


De ene moeder bevalt rondom de uitgerekende dag, de ander bijna 2 weken te laat en ook besluiten de kleine wondertjes soms om een paar weken eerder de wereld te komen verkennen. Dat weet je natuurlijk nooit van te voren... en elke zwangerschap is anders (misschien maar goed ook ;)) Maar wanneer is het dan het beste om te boeken?


Een newbornshoot kan je al vanaf 20 weken van de zwangerschap reserveren? Zo ben je zeker van een plekje in de agenda! Ik merk dat sommige aanstaande ouders het best lastig vinden om zo vroeg al te boeken, omdat ze niet precies weten wanneer het kindje geboren zal worden. Nou, maak je daar maar geen zorgen over... Ik hou, bij het boeken van een newbornshoot, een aantal weken voor je vrij, op basis van de uitgerekende datum. Het is dan ook nog nooit voorgekomen dat ik een (tijdig) gereserveerde newbornshoot niet in heb kunnen plannen :)


Heb je nog vragen, na aanleiding van deze post? Stuur me dan even een berichtje via de contactpagina. Reserveren doe je via DEZE pagina.


Liefs, Petra

38 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Duidelijke en fijne blog Petra, dank je wel. Ik kijk nog meet veel plezier naar de newbornfoto's van mijn dochter die jij gemaakt hebt. En als we ooit een tweede baby krijgen zullen we met volle vertrouwen weer bij jouw komen ❤🎈

Like
bottom of page