top of page

| Newbornshoot | boek op tijd! |


Wegens het feit dat ik slechts enkele newbornshoots per maand in plan, aangezien ik er zeker van wil zijn dat we de shoot in kunnen plannen op het moment dat jullie kleintje er is, raad ik aan om deze tijdig te reserveren. Het beste is om dit al tijdens de zwangerschap (vanaf 20 weken) te doen, om zo zeker te zijn van een plekje.Ik vind het altijd enorm vervelend als ik mensen teleur moet stellen, maar helaas is het soms niet anders. Hieronder vind je beschikbare plekjes die nog vrij zijn voor de komende maanden... wacht dus niet te lang!


Speciale actie!

Als je deze week, voor 1-2-2019 een LUXE pakket reserveert, ontvang je nu tijdelijk een album van 20x15cm CADEAU! Hoe gaaf is dat?! Reserveren doe je HIERLiefs, Petra9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page