top of page

| Korting op een newbornshoot |

Ook hier wil ik iedereen het allerbeste wensen voor 2024! Maak nieuwe herinneringen, jaag je dromen na, geniet met en van de mensen die je lief zijn, blijf gezond en maak er wat moois van!!


Om dit nieuwe jaar goed in te luiden, heb ik een leuke actie en krijg je alleen deze week €50 korting op alle luxe & exclusieve pakketten voor een newbornshoot!* Ben je zwanger? Reserveren kan al tijdens de zwangerschap, om zo zeker te zijn van een plekje in mijn agenda als jullie kleintje er straks is.Ik noteer je uitgerekende datum in mijn planning en hou rond die periode verschillende plekjes voor je vrij. Benieuwd naar meer informatie, dan kan je HIER een kijkje nemen. Na het reserveren krijg je ook een uitgebreide informatie mail met alles wat je moet weten om tot een relaxte en fijne shoot te komen. Mocht je enige vragen hebben, stuur me dan gerust een berichtje.


Lieve groetjes, Petra* De newbornshoot met korting is te reserveren tot a.s. zondag 07-01-2024

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page