top of page

| Herfst korting | familie fotoshoot |

Yes, het is herfst en de temperaturen zijn al flink gezakt de afgelopen weken. De meeste mensen verkiezen vaak een fotoshoot in de zomer of lente, boven een fotoshoot in de herfst of winter. En ook best begrijpelijk....alhoewel! De prachtige kleuren in een herfstig bos... Ik hou ervan! En ook de winter heeft zeker zijn charmes op een heerlijke zonnige winterdag of met een dik pak sneeuw!


Mocht je nog willen weten waarom je in deze periode zelfs nog mooier op de foto staat als normaal? Verderop in dit blogje vindt je nog wat leuke feitjes & weetjes over een fotoshoot in de herfst- & wintermaanden.

 

Omdat ik vind dat je tijdens elk seizoen prachtige foto's buiten kan maken, heb ik de komende weken een leuke actie! Boek voor 15-11-2020 een familie-, love of zwangerschapfotoshoot en ontvang tot 20% korting op verschillende pakketten.


Ontvang 10% korting op een BASIS pakket en betaal nu tijdelijk €175 i.p.v. €195

Ontvang 15% korting op een LUXE pakket en betaal nu tijdelijk €245 i.p.v. €285

Ontvang 20% korting op een EXCLUSIEF pakket en betaal nu tijdelijk €300 i.p.v. €375


De geboekte shoot vindt plaats in de periode van oktober tot januari 2021. Gezien de huidige maatregelen omtrent het corona virus, is het enkel mogelijk om deze fotoshoot te boeken voor familieleden uit 1 huishouden. Korting is alleen geldig zoals hierboven vermeld op de verschillende pakketten.


Wil je een familieshoot, love of zwangerschapsshoot met deze mooie korting boeken? Reserveren kan je hier doen! Mocht je nog vragen hebben over de kortingen of de periode waarin deze geldig is, neem dan gerust even contact met me op!

 

Waarom zou je nou een fotoshoot boeken in de herfst of winter??

Hieronder een paar leuke feitjes & weetjes...


| Laagjes | Je kan je natuurlijk kleden op de kou... Met bijvoorbeeld een hemdje, shirtje met lange mouwen en een warme wollen wintertrui of met een mooi vest/colbert, ben je warm genoeg gekleed en het staat ook nog eens ontzettend leuk! En misschien nog een lekkere sjaal erbij... laagjes doen het altijd goed!


| Een lekker zonnetje | is altijd fijn... Echter is direct zonlicht, niet altijd even mooi. In de winter is er haast geen direct zonlicht en is alles veel zachter. Je wordt er stiekem zelf een beetje mooier van, omdat er minder schaduwen zijn die op je gezicht vallen! ;) En de lucht is op een heldere dag ook erg mooi, met een blauwe lucht en prachtige wolkenpartij!