top of page

| @home | fotoshoot aan huis tijdens corona | Utrecht - Nieuwegein |

Ik heb enorm getwijfeld en heb besloten het toch gewoon te gaan doen... Mini shoots bij jullie aan huis! De beren voor het raam, de t-shirts met een rood hart voor de zorg, minder mensen op straat en soms lange rijen voor de supermarkt... Het kenmerkt ons straatbeeld. Ondanks dat de meeste van ons dit waarschijnlijk zo snel mogelijk willen vergeten, als het "normale" leven weer op gang komt, mag dit er nu ook zijn! En aangezien ik graag die speciale, bijzondere en ook alledaagse momenten voor jullie vast leg, hoort dit er ook zeker bij. Onder het motto: 'om nooit te vergeten!'Ik maak de laatste weken enorm veel foto's van onze meiden en toch mis ik het fotograferen. Best gek eigenlijk... waarschijnlijk is het meer het "contact" wat ik mis. En daarom kom ik de komende weken, graag naar jullie toe in Nieuwegein & omstreken.


Tegen een speciaal tarief maken we mooie foto's van jullie gezin bij de voordeur, in de achtertuin of door het raam... Misschien hebben jullie wel wat te vieren en komen er ook slingers & ballonnen aan te pas. Hebben jullie pas een kleintje gekregen en willen jullie, jullie kersverse spruitje graag voorstellen met de foto's van een raamreportage... Er is van alles mogelijk. Heb je zelf een leuk idee voor een @home mini shoot, stuur me gerust een berichtje en dan bespreken we de mogelijkheden.

De shoot zal max. 20 minuten duren en de kosten bedragen €25, waarvoor jullie 5 digitale bestanden naar keuze ontvangen, via een persoonlijke online galerij. Mocht je meer bestanden willen bestellen dan is dit natuurlijk ook mogelijk.Natuurlijk houden we ons aan de regels en zal er ten alle tijden tenminste 1,5 meter afstand zijn tussen ons. Kiezen jullie voor een raam reportage, dan kunnen we wellicht de voordeur open zetten en zo toch wat beter communiceren. Ik zal enkele aanwijzingen geven, maar de leuke en meer spontane momentjes is eigenlijk waar we voor gaan!Ik heb een aantal dagen en tijden voor deze mini fotoshoots ingepland en deze zullen wekelijks te reserveren zijn. Helaas is het in de ochtend niet mogelijk (met uitzondering van de maandag, in overleg) aangezien manlief nog gewoon aan het werk is en opvang voor de meiden nu best een dingetje is.


Daarnaast fotografeer ik het liefst zo laat mogelijk op de dag, i.v.m. het licht. Daarvan afhankelijk kijken we waar we de foto's het beste kunnen maken. Hou er rekening mee, bij een raam reportage, dat de ramen schoon zijn... en dat er spullen zichtbaar kunnen zijn op de achtergrond :) Dit geldt natuurlijk ook als we foto's in de tuin of voor de deur maken. Na de reservering ontvangen jullie van mij nog een uitgebreide mail met alle nodige informatie.


Mocht je nog vragen hebben, stuur me gerust een berichtje.


Wie weet zien we elkaar snel!

Liefs, Petra
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

De kleine lettertjes... Deze mini shoots zijn tijdelijk te boeken tot 1-5-2020. De @home mini shoots zijn mogelijk in Nieuwegein en binnen een straal van 15km rondom de fotostudio. Ik kom bijvoorbeeld ook graag naar: De Meern, Vleuten, Utrecht, Houten, De Bilt, Bilthoven & IJsselstein... Staat jullie woonplaats er niet bij, stuur me dan even een berichtje om te kijken naar de mogelijkheden. Buiten Nieuwegein komt er €5 bij aan reiskosten.121 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page