top of page

| @home | fotoshoot aan huis tijdens corona | Utrecht - Nieuwegein |

Ik heb enorm getwijfeld en heb besloten het toch gewoon te gaan doen... Mini shoots bij jullie aan huis! De beren voor het raam, de t-shirts met een rood hart voor de zorg, minder mensen op straat en soms lange rijen voor de supermarkt... Het kenmerkt ons straatbeeld. Ondanks dat de meeste van ons dit waarschijnlijk zo snel mogelijk willen vergeten, als het "normale" leven weer op gang komt, mag dit er nu ook zijn! En aangezien ik graag die speciale, bijzondere en ook alledaagse momenten voor jullie vast leg, hoort dit er ook zeker bij. Onder het motto: 'om nooit te vergeten!'Ik maak de laatste weken enorm veel foto's van onze meiden en toch mis ik het fotograferen. Best gek eigenlijk... waarschijnlijk is het meer het "contact" wat ik mis. En daarom kom ik de komende weken, graag naar jullie toe in Nieuwegein & omstreken.


Tegen een speciaal tarief maken we mooie foto's van jullie gezin bij de voordeur, in de achtertuin of door het raam... Misschien hebben jullie wel wat te vieren en komen er ook slingers & ballonnen aan te pas. Hebben jullie pas een kleintje gekregen en willen jullie, jullie kersverse spruitje graag voorstellen met de foto's van een raamreportage... Er is van alles mogelijk. Heb je zelf een leuk idee voor een @home mini shoot, stuur me gerust een berichtje en dan bespreken we de mogelijkheden.

De shoot zal max. 20 minuten duren en de kosten bedragen €25, waarvoor jullie 5 digitale bestanden naar keuze ontvangen, via een persoonlijke online galerij. Mocht je meer bestanden willen bestellen dan is dit natuurlijk ook mogelijk.