top of page

| Feel a few things twice | Newborn fotoshoot Utrecht |

Even terug in de tijd... wie zou dat niet willen? Ik schreef een klein blogje over wat foto's met mij doen. Ook ga ik de komende maanden wat cadeautjes uitdelen bij alle newborn fotoshoots die tussen nu & 1 juni 2021 plaats zullen vinden :) Lees snel verder...

Dit stukje tekst brengt een heleboel herinneringen bij me terug, want welk moment zou ik nogmaals willen beleven... Het moment dat ik voor het eerst moeder werd, de dag dat we een eerste lach kregen van een van onze meisjes, de dag dat we elkaar het JA-woord gaven, de dag dat er in dit huis eerste stapjes werden gezet, een willekeurige avond waar een van de meisjes, na het drinken van de laatste fles, bij je op de borst in slaap viel of gewoon een alledaags knuffelmomentje?


Het zijn gewoon teveel bijzondere of alledaagse momentjes en daarom maakt mijn hart ook nog geregeld een klein sprongetje bij het terug kijken van de foto's... Het voelt zeker niet hetzelfde als op het moment zelf en toch ga je even terug in de tijd, terug naar dat ene moment! Losse foto's die ergens mooi ingelijst op de kast staan, geprint aan de muur hangen, bladerend door een fotoalbum of soms gewoon op mijn telefoon. Ik hou ervan!| Cadeautjestijd!

Omdat ik vind dat het wel weer tijd is voor een leuke actie, ontvang je tot 1-6-2021 een aantal mooie prints cadeau bij elke newborn fotoshoot. Gewoon om later even terug te kunnen kijken naar toen ze nog zo ieniemienie waren :) Afhankelijk van het gekozen pakket, krijg je van mij 2,5 of 10 afdrukken in het formaat 13x18cm cadeau.| Newborn fotoshoot

Ben je zwanger en heb je nog niet geboekt... Ik heb nog een aantal plekken beschikbaar voor de komende maanden, dus reserveer snel jullie plekje! Mocht je onlangs bevallen zijn, dan heb ik op korte termijn ook ik nog wat vrije gaatjes in de agenda... Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden!


Mocht je vragen hebben n.a.v. deze blogpost en/of de actie, stuur me dan even een berichtje!

Wellicht mag ik binnenkort mooie momenten voor jullie vastleggen!


Lieve groetjes, Petra
Voorwaarden: niet geldig i.c.m. met andere acties & kortingen - bij het basispakket ontvang je 2 afdrukken van 13x18cm, bij het luxe pakket 5 afdrukken en bij het exclusieve pakket 10 afdrukken.53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page