top of page

| Eerste schooldag poster | download print |

Voor ons, in regio midden, hebben we nog een paar daagjes te gaan, voordat de scholen weer gaan beginnen... Onze meiden hebben er nog niet echt zin in en ben benieuwd hoe het straks met het opstaan zal gaan, want momenteel slapen ze lekker uit tot een uur of 8.30/9.00. Ja, dat gaat hem volgende niet meer worden helaas! Al hebben we een heerlijke vakantie gehad... k ben er overigens wel weer aan toe om ongestoord aan het werk te kunnen. De agenda staat behoorlijk vol de komende maanden en had best nog wat extra weekjes vakantie willen hebben, maar hey, er moeten toch geld verdiend worden!


| Gratis download

Net als de afgelopen schooljaren, maak ik altijd een eerste & laatste schooldag foto. Ik kreeg de afgelopen 2 weken al geregeld de vraag of ik de printables weer ging maken en deze met jullie ging delen. Natuurlijk doe ik dat! Dit jaar heb ik zelfs 3 verschillende versies gemaakt. Eentje met bloemen, eentje met vliegers en een wat stoerdere (onze groep 8-er vond de bloementjes toch iets te kinderachtig ;) Hier zijn ze...Versie 1


Versie 2


Versie 3


Zijn ze niet leuk? Ze zijn er alle drie voor alle basisschool groepen en van versie 1, is er ook eentje voor de eerste dag naar de peuterspeelzaal. Dussss, laat ik maar snel de download link met jullie delen!


Oh ja, mochten jullie een van de platen gebruiken, bezig zijn met de voorbereidingen (zoals printen) en je deelt dit op social media (facebook of instagram), dan zou ik het onwijs tof vinden als je me zou willen taggen... En zullen we er een leuke winactie van maken??? Ga naar mijn instagram of facebook account en check snel hoe je een cadeaubon t.w.v €25 kan winnen!
Veel plezier ervan! Live groetjes, Petra
86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page