top of page

| December foto challenge | 31 dagen |

Wat een gek jaar is 2020 tot dusver geweest, wie had dit aan zien komen? Voor de een heeft deze pandemie meer impact dan voor de ander, al denk ik zo dat iedereen wel zijn struggles heeft gehad de afgelopen maanden. Ik zal ook zeker niet de enige zijn die nu echt wel klaar is met dit jaar!! En ondanks dat ik onwijs uitkijk naar 2021, moest ik voor m'n gevoel toch nog iets doen om 2020 met een goed gevoel achter me te laten...


Het idee ontstond 2 maanden geleden terwijl ik in slaap probeerde te komen... Ja, dan komen ook bij mij vaak de beste ideeën (maar meestal ook de zorgen)! En zo pakte ik regelmatig mijn kladje om weer nieuwe onderwerpen toe te voegen en ook m'n to-do lijstje werd steeds langer. En nu... is het zover.. nou ja, bijna dan! ;)| Foto challenge

Bij deze introduceer ik graag... de 31 dagen - december foto challenge. Ik zocht naar een pakkende naam, maar die heb ik nog steeds niet gevonden, dus noemen we het beestje maar gewoon bij de naam. Het logo zag ik afgelopen week ineens voor me, net voordat m'n wekker ging... en zo zat ik om 7.30 (op een doordeweekse ochtend) al achter de computer, terwijl de meiden aan het ontbijt zaten!


december foto challenge 2020


| A month of memories

Dus... om de laatste maand van 2020 bijzonder af te sluiten en om te laten zien dat we ons, met z'n allen, niet uit het veld laten slaan... Heb ik deze foto challenge in het leven geroepen. Elke dag van de maand december heb ik een onderwerp verzonnen, waarbij we 1 foto maken. Je kan dit op je eigen manier invullen...


Wellicht wil je enkel vooruit kijken en interpreteer je de onderwerpen zo, zodat je met een frisse blik 2021 tegemoet gaat, zoals het nu is of wellicht gebruik je deze challenge wel om dit gekke jaar af te kunnen sluiten. Laat je creativiteit de vrije loop of hou het lekker simpel! Je bent hier helemaal vrij in, want dit is JOUW project.| Inschrijven

Je kan je vanaf vandaag inschrijven om mee te doen met deze toffe foto challenge. Je krijgt dan een mailtje wanneer de challenge live is. Ook zal je meer informatie en tips ontvangen over bepaalde onderwerpen en zal er nog een leuke kortingscode langs komen om straks de gemaakte foto's te kunnen bundelen in een mooi album. Inschrijven kan je hier doen!


Inschrijven is trouwens absoluut niet verplicht en je kan, als de challenge straks live is op de website, gewoon lekker op eigen houtje doen! Mocht je het leuk vinden om de gemaakte foto's met andere te delen?? Na het inschrijven kom je op een pagina, waar je je aan kan melden voor een speciale Facebookgroep.


 


| Fotograferen met een camera of telefoon?

Je kan deze challenge doen met wat voor jou het beste werkt... Ik kan me voorstellen dat niet iedereen een goede camera heeft en met een telefoon kan je ook mooie foto's maken! Ik weet van mezelf dat ik, wanneer ik kan, mijn camera erbij zal pakken, maar er zullen zeker ook dagen zijn dat ik gewoon mijn telefoon zal gebruiken. Dus heb je stiekem een zwak voor fotografie of maak je gewoon graag foto's... Join me!


Aan het eind van de maand heb je een toffe collectie foto's die ons helpt herinneren hoe we het afgelopen jaar hebben ervaren, om ons jaar af te kunnen sluiten, te zien waar we nu staan en/of hoe we volgend jaar met frisse moed en misschien wel nieuwe inzichten en ideetjes in 2021 zullen knallen! Wie weet wat het ons brengt...| Een tipje van de sluier...

Om jullie een idee te geven, van wat er op de planning staat, hier een aantal onderwerpen die aan bod zullen komen; smakelijk, 1,5 meter, het weer vandaag, outfit of the day, kikkerperspectief & nog 26 andere onderwerpen.


Mocht je zelf nog toffe ideetjes hebben... er is nog ruimte voor een kleine aanpassing in de lijst, als je deze voor 28-11 naar mij mailt :)


Op 28-11 zal ik een uitgebreide informatie mail sturen met alle ins & outs en op 30-11 komt de lijst met onderwerpen online! Ik heb er zo onwijs veel zin in en hoop dat ik jullie ook enthousiast heb kunnen maken!! woohoo...


Lieve groetjes, Petra

Oh en....127 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentarze


bottom of page