top of page

| December foto challenge | 31 dagen |

Wat een gek jaar is 2020 tot dusver geweest, wie had dit aan zien komen? Voor de een heeft deze pandemie meer impact dan voor de ander, al denk ik zo dat iedereen wel zijn struggles heeft gehad de afgelopen maanden. Ik zal ook zeker niet de enige zijn die nu echt wel klaar is met dit jaar!! En ondanks dat ik onwijs uitkijk naar 2021, moest ik voor m'n gevoel toch nog iets doen om 2020 met een goed gevoel achter me te laten...


Het idee ontstond 2 maanden geleden terwijl ik in slaap probeerde te komen... Ja, dan komen ook bij mij vaak de beste ideeën (maar meestal ook de zorgen)! En zo pakte ik regelmatig mijn kladje om weer nieuwe onderwerpen toe te voegen en ook m'n to-do lijstje werd steeds langer. En nu... is het zover.. nou ja, bijna dan! ;)| Foto challenge

Bij deze introduceer ik graag... de 31 dagen - december foto challenge. Ik zocht naar een pakkende naam, maar die heb ik nog steeds niet gevonden, dus noemen we het beestje maar gewoon bij de naam. Het logo zag ik afgelopen week ineens voor me, net voordat m'n wekker ging... en zo zat ik om 7.30 (op een doordeweekse ochtend) al achter de computer, terwijl de meiden aan het ontbijt zaten!


december foto challenge 2020


| A month of memories

Dus... om de laatste maand van 2020 bijzonder af te sluiten en om te laten zien dat we ons, met z'n allen, niet uit het veld laten slaan... Heb ik deze foto challenge in het leven geroepen. Elke dag van de maand december heb ik een onderwerp verzonnen, waarbij we 1 foto maken. Je kan dit op je eigen manier invullen...


Wellicht wil je enkel vooruit kijken en interpreteer je de onderwerpen zo, zodat je met een frisse blik 2021 tegemoet gaat, zoals het nu is of wellicht gebruik je deze challenge wel om dit gekke jaar af te kunnen sluiten. Laat je creativiteit de vrije loop of hou het lekker simpel! Je bent hier helemaal vrij in, want dit is JOUW project.| Inschrijven

Je kan je vanaf vandaag inschrijven om mee te doen met deze toffe foto challenge. Je krijgt dan een mailtje wanneer de challenge live is. Ook zal je meer informatie en tips ontvangen over bepaalde onderwerpen en zal er nog een leuke kortingscode langs komen om straks de gemaakte foto's te kunnen bundelen in een mooi album. Inschrijven kan je hier doen!

<