top of page

| December daily - foto challenge 2023 |

Yes, een nieuwe foto challenge voor de maand december... So let's make it a december to remember!!


Dat ik gek ben op fotograferen mag wel duidelijk zijn, toch?! Toen onze meiden kleiner waren maakte ik jaarlijks een foto project... Bij het ene project maakte ik elke dag één foto (project 365), bij de andere was er wekelijks een nieuw thema. Helaas hield ik het niet elk jaar vol en sinds ik fulltime met mijn bedrijf bezig ben, schiet het er helemaal bij in. Vorig jaar organiseerde ik project focus, waarbij we elke week een foto met een bepaald thema maakten, maar halverwege ergens ging het mis bij mij, ik kwam er gewoon niet aan toe. Gelukkig waren er wel een aantal anderen die het vol hebben weten houden. Een jaarlijks project gaat hem helaas niet meer worden voor mij, al mis ik het stiekem wel!


Toen project focus vorig ten einde was en ik stiekem wel baalde van mezelf, heb ik mezelf voorgenomen om dit jaar af te sluiten met leuke december herinneringen, dus let's do this!Ik heb een lijst opgesteld met 31 thema's/onderwerpen voor de foto challenge. Via een speciale facebook groep kan je deze bekijken en heb je tevens de mogelijkheid om daar je foto's te delen. Dat laatste is optioneel... Je kan ook gewoon de lijst downloaden en het lekker voor jezelf houden.


Voor de december foto challenge heb je geen ervaring nodig met fotograferen, want het kan ook gewoon met je mobiele telefoon. Ik zal ook zeker nie dagelijks mijn camera erbij pakken! Dus, doe je mee?? Klik op de onderstaande button voor de speciale facebookgroep voor de december foto challenge!Lieve groetjes, Petra


38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page