top of page

| Corona virus | Mijn gedachtes als fotograaf |

Bijgewerkt op: 7 apr. 2020

Update 31-3-2020: Aangezien we de richtlijnen van het kabinet volgen, zal de fotostudio tot 28 april gesloten zijn. Alle andere shoots zijn tot die datum ook gecanceld. Hoe we daarna verder gaan, zal even afwachten zijn... Ik ben achter de schermen druk bezig met de website en ook laat mijn creatieve brein mij niet in de steek. Ik ben dan voornamelijk aan het kijken, wat we wél mogen en kunnen w.b.t. fotoshoots.


We kunnen er niet meer omheen! Ik hield de boot een beetje af en probeerde me weinig aan te trekken van alle angst berichten... Nu ook ons kabinet zorgen uitspreekt en alle tijdlijnen er vol mee staan, leek het me een wijs plan om mijn gedachtes hierover, wat betreft mijn bedrijf, met jullie te delen. Ik ervaar gelukkig nog steeds geen angst en hoop dat het allemaal net zo snel weer is vertrokken, als dat het is gekomen!

De geplande shoots (1 op 1), kunnen vooralsnog gewoon doorgaan. Ik wilde nog een aantal mini shoots inplannen in de studio, maar heb besloten deze even uit te stellen! Voel je je niet prettig bij een reeds geplande shoot, dan kunnen we deze kosteloos verplaatsen! Geen enkel probleem!

Er staan de komende weken niet zoveel shoots gepland en dat is nu niet zo erg. Al vind ik het ergens toch best lastig als ondernemer... Geen shoots = geen werk = geen inkomen :( Ik heb daarentegen nog genoeg af te ronden en werk achter de schermen... we gaan het zien!


| Hygiëne & gezondheid |

Ik wilde toch even kort toelichten hoe ik ermee om ga in de studio...

- Als ik ook maar enkele lichte (verkoudheids) klachten ervaar, zal ik de shoot verplaatsen. Er heerst momenteel zoveel, dat je het nooit met zekerheid kan zeggen en je hebt natuurlijk te maken met een incubatietijd.

- Ook zal ik mijn klanten willen vragen om de shoot af te zeggen op het moment dat iemand uit het gezin verkoudheidsverschijnselen heeft. Ik zal een dag voor de shoot nog contact met jullie opnemen en zo kunnen we alles uitsluiten... gewoon voor de zekerheid.

- Uiteraard werk ik met een (soms) kwetsbare doelgroep en werk altijd zeer hygiënisch! Ik zal hier nu nog bewuster mee bezig zijn, dan ik al normaal al doe. - Naast het feit dat alles in de studio altijd schoon is, gaat er nu een extra doek over alle deuren, handgrepen en andere dingen waar je als klant mee in aanraking kan komen of bent geweest.

- Handen schudden... Ja, het blijft een dingetje. Ondanks dat ik het enorm lastig en onpersoonlijk vindt, zullen we dit toch even overslaan.| Fotoshoot boeken |

Wil je toch heel graag nog een fotoshoot inplannen voor de komende weken, neem dan gewoon even contact met me op... Want hoe jammer zou het zijn als jullie kleintje binnenkort jarig is en je nou niet die toffe cakesmash hebt kunnen doen?! Vooralsnog staat ons leven nog niet stil...


Ik geef uiteraard geen garantie of de shoot dan door kan gaan, maar zolang het allemaal goed gaat, zie ik niet in waarom het niet mogelijk zou zijn!


| Ons gezin |

Manlief heeft onze voorraadkast een paar weken geleden al aangevuld... Ik was wat sceptisch, maar ben er toch maar een beetje in mee gegaan... Het komt wel weer op :)

De school blijft vooralsnog gewoon open, maar er zijn wel extra maatregelen genomen. Ze zullen wellicht ook vast een keer extra thuis blijven, als dit nodig mocht zijn!


Het enige waar ik me een beetje druk om maak, is het feit dat ons jongste dametje a.s. woensdag haar 6e verjaardag mag vieren... Hoe zal het dan zijn?! Vooralsnog zal ze gewoon trakteren op school en vieren we volgende week haar verjaardag met de familie. Die week erop heeft ze een aantal vriendinnetjes uitgenodigd voor haar kinderfeestje... Hoop zo voor haar, dat niet alles in het water zal vallen, de tijd zal het leren en anders verplaatsen we alles gewoon tot over een paar weken.


De naschoolse activiteiten zijn tot eind deze maand opgeschort. Het zwembad is gesloten...er zijn dus geen zwemlessen en ook de turnvereniging sluit zijn deuren... Benieuwd naar wat volgt.We gaan het allemaal wel zien en ervaren... Heb je vragen n.a.v. deze blogpost, neem dan gerust contact met me op!


Lieve gezonde groetjes,

Petra

91 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page