top of page

| New: life mini 2.0 | Corona fotoshoots | Wat kan er wel? |

Jeetje, wat heeft het corona virus de afgelopen weken weer om zich heen gegrepen! Gelukkig gaan de besmettingscijfers sinds de afgelopen dagen langzaamaan weer omlaag! Goed nieuws dus! En toch zijn we er nog lang niet en zo maakte de overheid afgelopen dinsdag 3-11 toch wat extra maatregelen kenbaar en deze hebben helaas ook gevolgen voor een aantal van de fotoshoots uit het aanbod van Past & Present fotografie.


Verderop in de mail vertel ik jullie graag over de mogelijkheden en dan bedoel ik niet, wat er nu even NIET kan, maar gewoon wat er WEL mogelijk is! Maar nu eerst... iets tofs!| Nieuw in het aanbod: Life mini 2.0

Een fijne, ontspannen fotoshoot van jullie gezinnetje, waar vooral de interactie tussen jullie centraal staat, de mini versie... Lekker laagdrempelig en gewoon bij jullie thuis! Een knuffelmomentje op het grote bed, een prachtig portret van jullie kindje(s) of een alledaags momentje, waarbij ik minimaal instructies geef om zo beelden te creëren zoals het is en zoals jullie zijn!

Onlangs kreeg ik een aanvraag van deze leuke mama... Ze vroeg mij of het mogelijk was om een mini shoot te boeken voor bij hun thuis. Ik vertelde haar dat de mini shoots normaliter alleen te boeken zijn tijdens de speciale dagen, maar dat ik zelf ook al met het idee had zitten spelen om tijdelijk een verkorte versie van een lifestyle familie fotoshoot aan te bieden.


Gezien het feit dat het nu niet mogelijk is om buiten foto's te maken met jullie gezin en ik het daarnaast ook helemaal begrijp als jullie het nu niet zien flitsen om met jullie pasgeboren wondertje op stap te gaan, kom ik graag naar jullie toe.


| De kosten bedragen €75 en hierbij zal ik ongeveer een half uurtje komen fotograferen en mogen jullie na het opleveren van de keuze galerij, 3 digitale bestanden uitkiezen. De shoot is te boeken op doordeweekse ochtenden tot 13.00 en in het weekend naar beschikbaarheid. Wil je liever een uitgebreide fotoshoot aan huis? Dat kan natuurlijk ook gewoon.


Een Life mini 2.0 fotoshoot is zeer geschikt met een newborn baby-tje, om die mooie zwangere buik vast te leggen, maar ook gewoon voor jullie gezin... En zo hebben jullie straks toch nog mooie foto's om cadeau te geven tijdens de komende feestdagen! En kijk nou...