top of page

| Enka fabriek | mini shoots | laatste kans |

Bijgewerkt op: 11 okt. 2020

YES! We mogen nog een keer naar de oude fabriek in Ede. Eigenlijk zou de fabriek na de zomervakantie een andere bestemming krijgen en zou deze niet meer toegankelijk zijn. Gelukkig voor ons, heb ik toch nog een datum in kunnen plannen voor een dagje mini shoots!

Dit is inmiddels de 5e keer dat ik hier heen ga en het blijft gewoon een toffe unieke locatie. Aangezien dit hoogstwaarschijnlijk de laatste keer is, heb ik ook wat voor ons eigen gezin geregeld en gaan ook wij op de foto! :)


| Informatie

De mini shoots bij de enka fabriek vinden plaats op zondag 15 november van 10.00-15.00. De kosten bedragen €75 incl. 4 bestanden naar keuze. De shoot duurt 25min. en is geschikt voor kinder-, familie- of zwangerschapsfotografie tot max. 5 personen uit hetzelfde huishouden.Aangezien deze keer vol, niet alleen vol is... Maar waarschijnlijk ook de laatste mogelijkheid, kregen mijn vaste klanten en nieuwsbrieflezers, eerder de mogelijkheid om een plekje te bemachtigen. Er zijn dan ook nog maar enkele plekjes beschikbaar!! Mis het niet en reserveer snel een plekje! Reserveren? Stuur me dan nu een berichtje.


LET OP! Nog maar 2 vrije plekjes om 12.00 en 13.00!Heb je vragen over de mini shoots bij de Enka fabriek, stuur me dan gerust een berichtje.

Wie weet, tot snel!


Lieve groetjes, Petra


p.s. Wellicht overbodig om te noemen, maar uiteraard houden we rekening met de huidige maatregelen omtrent het corona-virus!

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page