top of page

| Cakesmash fotoshoot | Hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk? | Utrecht

Bijgewerkt op: 27 mrt. 2020

Tijd voor een feestje!! Nog een paar maanden/weken en jullie kleintje mag zijn of haar eerste verjaardag vieren... Ik hoor je denken? HOE DAN? De tijd gaat zo enorm snel en we moeten gewoon volop genieten. Een nieuwe levensfase, van baby naar dreumes...


Wat is er leuker dan het eerste levensjaar te vieren en deze op een smashende & spetterende wijze af te sluiten met een... C A K E S M A S H!


Een cakesmash vindt meestal zo’n 4 weken plaats voor hun echte verjaardag. Mocht je er voor kiezen om dit later te willen doen, is dat ook helemaal prima natuurlijk. Wil je de foto's gebruiken voor de uitnodiging, dan kan je deze het beste reserveren als de kleine tussen de 8-10 maanden oud is. Ik heb slechts een beperkt aantal plekjes per maand. Daarnaast moet ik ook rekening houden met het (kunnen) maken van de taart en het inkopen/maken van benodigdheden & spulletjes voor de gewenste decoraties.| Ik wil een cakesmash boeken en dan? |

Na de reservering neem ik binnen 48 uur contact met je op. Waarna we een datum en tijd bespreken. Is de datum pas over een aantal maanden, dan spreken we de tijd later af... Dit i.v.m. de slaaptijden, deze kunnen t.z.t. nog veranderen natuurlijk en het is wel de bedoeling dat de kleine op zijn/haar gezelligst is en uitgeslapen is voor de shoot :)


Je ontvangt van mij een uitgebreide informatie mail met alles wat je moet weten. Ik vraag jullie om uiterlijk 2 weken voorafgaand op de cakesmash jullie keuze voor de kleuren/thema van de setting door te geven. Dit zodat ik ruim de tijd hebt voor bijv. het inkopen/maken van accessoires zoals; ballonnen, slingers, bloemen e.d..


HIER op de website vindt je verschillende voorbeelden van de shoots die ik al heb mogen verzorgen. Uiteraard is (bijna) alles mogelijk en vind ik het enorm tof om mijn creatieve brein aan het werk te zetten en een mooie nieuwe setting te verzinnen. Hebben jullie bepaalde kleuren in huis of een thema voor het kamertje van de kleine of is er een knuffel o.i.d waar hij/zij gek op is. Mocht je alleen een idee hebben voor de kleuren, dan maak ik er een mooie complete setting van.. Laat dat maar aan mij over! :)