top of page

Bruiloft Hans & Larissa | 31-08-2018 | De Bilt | Vleuten

Een aantal maanden voor de grote dag, had ik een kennismakingsgesprek bij dit leuke stel. Ze waren erg enthousiast en de klik (die ik enorm belangrijk vind) was zeker aanwezig. In aanloop naar de grote dag hadden we regelmatig contact over de planning van hun grote dag. De weersvoorspellingen voor de grote dag zagen er goed uit, al hing het erom of de ceremonie buiten plaats kon vinden.


Vrijdagochtend 31 augustus vertrok ik halverwege de ochtend richting De Bilt, op weg naar mijn eerste tinder huwelijk ;)... Ik was eerst even langs m'n ouders gegaan, want Larissa haar vader woont namelijk bij hun in de straat en zo kende we elkaar al van vroeger. Aangezien ik tussen de voorbereidingen & de aankomst van Hans door, even naar de bloemenwinkel moest, had ik mijn moeders fiets even geleend en ging ik na een dikke knuffel van m'n nichtje Jill, op weg naar de bruid. Larissa gaf een ontspannen indruk, terwijl de laatste hand aan haar make-up werd gelegd. Toen ze helemaal klaar was, was het tijd voor de jurk...Nadat het laatste knopje vast was gemaakt, belden de mannen, Hans en hun zwanger Rick, dat ze onderweg waren en naar de bloemenwinkel gingen... Na wat foto's van Larissa & haar zus, ging ik op de fiets naar de bloemenwinkel 5 min. verderop, waar ik Hans ontmoette, om het bruidsboeket op te halen... Hij was een tikkeltje gespannen, maar kon natuurlijk niet wachten om zijn bruidje te zien!


In een gave oude cadillac kwam hij de straat ingereden en nadat hij iedereen gedag had gezegd, belde hij aan bij Larissa's ouderlijk huis...waar zij net, onder toeziend oog van haar vader naar beneden was gekomen. Ik vind het altijd zo'n mooi momentje als de bruid & bruidegom elkaar voor het eerst zien. Iedereen had dit mooie stel goed kunnen bekijken, waarna we op weg gingen richting het maximapark in Vleuten... onderweg hadden we een paar spetters, maar eenmaal op locatie was de lucht gelukkig weer open getrokken!


We hadden ook nog een soort van miscommunicatie, aangezien het bruidspaar op een andere plek stond als de videograaf en mij...oepsie! Gelukkig waren ze binnen een paar minuten bij ons. Bepakt met een ladder, een tas, twee grote ballonnen en een vuilniszak met wat extra spullen, gingen we op zoek naar een mooi plekje... en weet je, die zijn er genoeg in het maximapark. We besloten om richting het vlinderhof te lopen en kwamen onderweg langs die gave honinggraat muren, waar we even zijn gestopt. De videograaf Amy, van Amy & Laura fotografie, zou vast vertrekken richting de trouwlocatie, dus vroegen we het stel of ze nog iets speciaals hadden en toen... gebeurde er iets bijzonders. Hans pakte er een plastic zak bij en haalde er en paar babyschoentjes en een krijtbordje met 'april 2019' uit... Wat een verassing!!! Ze zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje! Dat moesten we natuurlijk even vastleggen!


Daarna vertrokken we met z'n drietjes naar het vlinderhof...wow, daar was ik dus nog nooit geweest! Alle perken gevuld met de mooiste bloemen en kleuren! Daar konden we natuurlijk wel wat mee... we maakten eerste foto's met de grote ballonnen en zochten daarna een bankje op, welke prachtig tussen al die mooie bloemen stond. Tenslotte nog wat plaatjes vanaf de ladder geschoten, want Hans had hem natuurlijk niet voor niets meegesjouwd (thanks Hans!) en zo ontstond mijn favoriete plaatje van de bruidsreportage. (al heb ik er stiekem natuurlijk wel meer dan eentje :))


Voordat we op weg gingen naar de trouwlocatie nog een aantal foto's gemaakt op een van de gave bruggen in het park, want die zijn er genoeg en allemaal hebben ze een eigen stijl, zo tof!


Ik reed net wat eerder weg naar 'de Dengh' dan het bruidspaar om vast klaar te staan voor hun aankomst en de wachtende gasten te laten weten dat ze eraan kwamen. Iedereen zag er prachtig uit en wat een gave trouwlocatie! Gelukkig was het zonnetje inmiddels ook wat doorgebroken en konden ze buiten trouwen, op het 'eiland' bij het restaurant. Het was prachtig versierd...


De gasten namen plaats, waarna de bruidegom, vergezeld door zijn moeder, aan kwam lopen. Daarna kwam Jesse, het neefje van het bruidspaar met een bordje, 'Ome Hans, hier komt je bruid', om zijn nek... Maar of hij dat nou zo leuk vond?! Tenslotte kwam de prachtige bruid aangelopen, vergezeld door haar trotse vader! De ceremonie kon beginnen... Het bruidspaar had beide een mooie & dankbare speech voor hun getuiges geschreven, gevolgd door hun eigen geloftes, waar hans nog een mooi stukje aan toe had te voegen. Zo zei hij (ongeveer, weet het niet meer precies) in een van de laatste zinnen... 'dat hij er altijd voor Larissa zou zijn én voor het kleintje in haar buik'. Niet iedereen was bekend met het nieuws, dus dat was wel super leuk en ontroerend natuurlijk!! Nadat ze beide 'Ja' hadden gezegd, kwam de kus...en mocht de knappe Jesse de ringen komen brengen. Dit keer was hij reuze enthousiast en liep vol trots richting het bruidspaar met de ringen op het kussentje. Nadat hij deze had overhandigd volgde er een groot applaus en hij deed geweldig leuk mee...wat een heerlijk mannetje!!


Na de ceremonie werd er een toost uitgebracht, gevolgd door een heerlijk stuk taart. Daarna hebben we de groepsfoto's gemaakt en toen kon iedereen even ontspannen tijdens een borrel op het terras bij het restaurant. Het weer was nog steeds super en zo gingen ze het eiland omtoveren, zodat dat daar later het diner plaats kon vinden. De BBQ was heerlijk en super geregeld, waar er tussendoor een aantal speeches werden gehouden... Na het diner kwam Hans aangefietst op een ijskarfiets... zo leuk! Ook de avond was top met een cocktailbar, photobooth en waar Hans, ook de avondgasten hun blijde nieuws vertelde, gevolgd door een luid gejuich en geklap! Daarna hebben ze officieel de avond geopend, vergezeld door een te gekke saxofonist.


Na 23.00 vertrok ik zelf richting huis en zat mijn dag erop, terwijl het bruidspaar en de gasten nog even door gingen feesten. Het was een zeer geslaagde dag en vond het een eer om deze dag voor jullie vast te leggen. Lieve Hans & larissa... afgelopen maandag hebben jullie het trouwalbum mogen ontvangen en hoop dat jullie nog lang aan deze bijzondere dag terug zullen denken! Geniet van elkaar en jullie groeiende wondertje!!


Liefs, Petra
96 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page