top of page

Bruiloft Hans & Larissa | 31-08-2018 | De Bilt | Vleuten

Een aantal maanden voor de grote dag, had ik een kennismakingsgesprek bij dit leuke stel. Ze waren erg enthousiast en de klik (die ik enorm belangrijk vind) was zeker aanwezig. In aanloop naar de grote dag hadden we regelmatig contact over de planning van hun grote dag. De weersvoorspellingen voor de grote dag zagen er goed uit, al hing het erom of de ceremonie buiten plaats kon vinden.


Vrijdagochtend 31 augustus vertrok ik halverwege de ochtend richting De Bilt, op weg naar mijn eerste tinder huwelijk ;)... Ik was eerst even langs m'n ouders gegaan, want Larissa haar vader woont namelijk bij hun in de straat en zo kende we elkaar al van vroeger. Aangezien ik tussen de voorbereidingen & de aankomst van Hans door, even naar de bloemenwinkel moest, had ik mijn moeders fiets even geleend en ging ik na een dikke knuffel van m'n nichtje Jill, op weg naar de bruid. Larissa gaf een ontspannen indruk, terwijl de laatste hand aan haar make-up werd gelegd. Toen ze helemaal klaar was, was het tijd voor de jurk...Nadat het laatste knopje vast was gemaakt, belden de mannen, Hans en hun zwanger Rick, dat ze onderweg waren en naar de bloemenwinkel gingen... Na wat foto's van Larissa & haar zus, ging ik op de fiets naar de bloemenwinkel 5 min. verderop, waar ik Hans ontmoette, om het bruidsboeket op te halen... Hij was een tikkeltje gespannen, maar kon natuurlijk niet wachten om zijn bruidje te zien!


In een gave oude cadillac kwam hij de straat ingereden en nadat hij iedereen gedag had gezegd, belde hij aan bij Larissa's ouderlijk huis...waar zij net, onder toeziend oog van haar vader naar beneden was gekomen. Ik vind het altijd zo'n mooi momentje als de bruid & bruidegom elkaar voor het eerst zien. Iedereen had dit mooie stel goed kunnen bekijken, waarna we op weg gingen richting het maximapark in Vleuten... onderweg hadden we een paar spetters, maar eenmaal op locatie was de lucht gelukkig weer open getrokken!


We hadden ook nog een soort van miscommunicatie, aangezien het bruidspaar op een andere plek stond als de videograaf en mij...oepsie! Gelukkig waren ze binnen een paar minuten bij ons. Bepakt met een ladder, een tas, twee grote ballonnen en een vuilniszak met wat extra spullen, gingen we op zoek naar een mooi plekje... en weet je, die zijn er genoeg in het maximapark. We besloten om richting het vlinderhof te lopen en kwamen onderweg langs die gave honinggraat muren, waar we even zijn gestopt. De videograaf Amy, van Amy & Laura fotografie, zou vast vertrekken richting de trouwlocatie, dus vroegen we het stel of ze nog iets speciaals hadden en toen... gebeurde er iets bijzonders. Hans pakte er een plastic zak bij en haalde er en paar babyschoentjes en een krijtbordje met 'april 2019' uit... Wat een verassing!!! Ze zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje! Dat moesten we natuurlijk even vastleggen!


Daarna vertrokken we met z'n drietjes naar het vlinderhof...wow, daar was ik dus nog nooit geweest! Alle perken gevuld met de mooiste bloemen en kleuren! Daar konden we natuurlijk wel wat mee... we maakten eerste foto's met de grote ballonnen en zochten daarna een bankje op, welke prachtig tussen al die mooie bloemen stond. Tenslotte nog wat plaatjes vanaf de ladder geschoten, want Hans had hem natuurlijk niet voor niets meegesjouwd (thanks Hans!) en zo ontstond mijn favoriete plaatje van de bruidsreportage. (al heb ik er stiekem natuurlijk wel meer dan eentje :))