top of page

| 2 in 1 portret foto | December kortingsactie |

Mocht je mijn werk al wat langer volgen, dan heb je de toffe 2 in 1 portretten, waar 2 gezichten samen komen in één foto, vast al eens voorbij zien komen! Ik ben een enorme fan en wat krijg ik vaak een toffe reacties.


Daarom heb ik nu een toffe kortingsactie voor de hele maand december! Reserveer deze maand een 2in1 portret fotoshoot voor volwassenen of kinderen en krijg €30 korting! De kortingsactie is niet geldig i.c.m. andere kortingen en de shoot moet voor 01-03-2021 plaats vinden.


Benieuwd naar alle informatie voor een 2in1 portretfoto? Neem dan snel een kijkje op de speciale pagina!

 

Aangezien ik heel graag wat extra voorbeelden wilde hebben voor de volwassen portretten, naast het portret van mij en m'n broertje, had ik onlangs een oproepje geplaatst voor deze 2 in 1 portret shoot. Ik mocht 2 zussen, een moeder/dochter en een broer/zus fotograferen... Wat zijn ze ook tof geworden! Nu ben ik stiekem alleen nog op zoek naar twee volwassen broers, die wel zo'n tof portret willen laten maken met 50% korting! Dus mocht je iemand kennen...


Direct reserveren met korting? Dat kan je hier doen!

Mocht je nog enige vragen hebben, stuur me dan gerust een berichtje!


Lieve groetjes, Petra


66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page