top of page

| 12,5 jarig bestaan!! |

Even serieus, hoe snel gaat de tijd?! Op 2 juni 2002 heb ik stap genomen en besloot ik mijn bedrijf in te schrijven bij de kamer van koophandel... Toen was het overigens echt nog een "bedrijfje" (wat ik nu niet meer mag zeggen van mezelf en mede ondernemers!) en werkte ik daarnaast 3/4 dagen in de kinderopvang. Ik mocht af & toe een bruiloft fotograferen, had weleens families voor mijn lens of kwam aan huis voor een simpele newbornshoot. Het bleef altijd een beetje op een laag pitje, want...


We kregen kindjes, had er nog een andere hobby naast, sportte nog weleens, het huishouden, ik had het druk zat en vond het allemaal wel prima zoals het toen ging. Natuurlijk bleef de droom om ooit, enkel en alleen voor mezelf te mogen werken, altijd in mijn hoofd... Maar je wilt financiële zekerheid met een koophuis en twee jongen kinderen. Zo'n 5,5 jaar ging het roer om en kreeg ik de mogelijkheid om deze droom eindelijk werkelijkheid te maken... En als je er na lang wikken en wegen, samen met je partner, achter komt dat als je nu niet doet, je het nooit doet... Dan ga je er voor de volle 100% voor, toch?! En wat een avontuur is het tot dusver geweest!!Waar ik voorheen nog naar de mensen thuis ging voor een geposeerde newbornshoot, heb ik nu een fijne, speciaal ingerichte daglicht studio aan huis. Inmiddels is mijn aanbod ook flink veranderd... vinden er cakesmashes, thema mini's, newborn en fotoshoots voor de 2in1 portretten plaats in de studio en ga ik graag naar buiten voor zwangerschap & familieshoots. De welbekende mini shoots waren het afgelopen jaar ook weer een groot succes en had ik het genoegen om toch nog één bruiloft te mogen vastleggen! Deze post begint inmiddels een beetje op mijn eindejaars post/blogje te lijken, dus we gaan er gauw een eind aan breien!


| Winacties, spelletjes & meer!

A.s, donderdag 2 december bestaat mijn bedrijf dus alweer 12½ jaar en dat betekend dat het tijd is voor een feestje!!! Toch?!


Via mijn Instagram & Facebook account zullen er een week lang, verschillende spelletjes, kortingen en winacties zijn... Zo kan je o.a. een fotoshoot naar keuze winnen en mocht ik in samenwerking met een aantal toffe ondernemers, een cadeau pakket samenstellen! mocht je me daar nog niet volgen, dan zou ik dat zeker even gaan doen! ;)


Heb je nog vragen of mij, mijn bedrijf of dit toffe jubileum, dan mag je me altijd een berichtje sturen!Lieve groetjes, Petra
27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page