top of page

| Wees welkom | Fotograaf Utrecht |

Ok, jullie hadden vast al gelezen dat de fotostudio gewoon open was sinds begin januari? En toch krijg ik nog geregeld een belletje of mailtje met de vraag wat er mogelijk is! Vandaar dat het me wel wijsheid leek om er even een blogje over te schrijven... In principe zijn alle fotoshoots uit mijn huidige aanbod mogelijk, echter zitten er hier & daar wat minimale restricties!


| Fotoshoot op de locatie

Die restricties gelden voornamelijk voor het fotograferen van grotere families. Vooralsnog is het enkel mogelijk om een fotoshoot op een mooie buiten locatie, alleen met het eigen huishouden in te plannen.


Dus yeah... Ook buiten kunnen we, met de huidige maatregelen, een gezellige familie of zwangerschaps fotoshoot inplannen! Helemaal gezien het feit dat we, wat het weer/seizoen betreft, weer een prachtige tijd tegemoet gaan... Ik hou zo van de lente!!| Fotoshoot in de studio - Nieuwegein

Een 2in1 portret, cake smash of newborn fotoshoot in de studio waren al grotendeels mogelijk. Uiteraard ontvang ik (het liefst zo min mogelijk volwassenen) ook hier, enkel personen uit één huishouden en dragen we, waar het kan, een mondkapje.


Onlangs kwam dit knappe mannetje langs voor zijn newborn fotoshoot.. Het was de allereerste newborn die naar de studio kwam dit jaar. Ondanks dat hij iets onrustig was en me hard heeft laten werken, heb ik weer zo onwijs genoten... wat heb ik die mini mensjes gemist de afgelopen maanden!!


| Beschikbaarheid

Ik had stiekem wel verwacht dat de agenda snel vol zou lopen na de laatste persconferentie, maar het blijft nog een beetje uit. Januari & februari zijn altijd wat rustiger, maar nu we maart hebben verwelkomt, komt daar vast snel verandering in ;) Wacht dan ook niet tot het laatste moment met het boeken van een fotoshoot... Vooral de weekenden zitten snel vol!


Direct reserveren? Dat kan je hier doen!


Wie weet tot snel!

Lieve groetjes, Petra

66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


bottom of page