top of page

| Internationale dag van het gezin | Dankbaarheid & positivieit|

Vandaag 15 mei, is het de internationale dag van het gezin... En de laatste maanden, blijkt maar weer hoor hoe dankbaar we hiervoor mogen zijn, ons gezin! Dankbaar dat we voor elkaar kunnen zorgen en we elkaar hebben in deze gekke tijden!


| Dankbaarheid

Dit lieve gezin won met koningsdag de mini fotoshoot bij hun thuis. Tijdens het contact voorafgaand op de shoot, liet Dagmar (by dagmar valerie) al weten dat ze enorm dankbaar was dat ze deze kans kregen en keken dan ook uit naar de shoot... vooral in deze gekke tijd en nu ze onlangs weer mama was geworden van een tweede zoontje. En terwijl ik deze foto's wilde posten, realiseerde ik me ineens dat haar dankbaarheid ook wat met mij heeft gedaan!


Ik had soms best een dipje de afgelopen weken... 24/7 thuis met de kids, het schoolwerk, het huishouden, onze inkomsten als zzp-ers, mijn lieve omaatje die besmet bleek te zijn met corona (gaat nu gelukkig bergopwaarts, al blijft het afwachten), sturen we de kinderen wel of niet naar school en ook wel zorgen over wanneer ik weer volledig aan de slag kon en hoe ik dit dan vorm moest gaan geven.


Elke keer als we contact hadden, kreeg ik van haar een vleugje positiviteit (daar heb ik haar nog niet eens voor bedankt!) en realiseer ik me dat ik gewoon meer moet genieten van wat we nu hebben. Natuurlijk is het soms pittig, onzeker en niemand die weet wat er komen gaat... Onbewust deed het iets met me en dat drong dus gewoon net pas tot me door!


| Lieve woorden

Als ik het zo terug lees, krijg ik toch weer een beetje kippenvel. Dit lieve berichtje ontving ik na het opleveren van de keuze galerij...(de foto's waren nog geen eens klaar). <3


Wát een talent heb je toch! Ik ben sprakeloos door de beelden, want mijn hart stroomt over van geluk. Ik ben je dan ook ongelooflijk dankbaar dat je zelfs in deze tijd voor ons gezin deze waardevolle foto's hebt gemaakt. Het zijn beelden met een gouden randje en ik kan je niet vaak genoeg bedanken voor deze mogelijkheid. De foto's betekenen nu al zoveel voor mij; het zijn stuk voor stuk tastbare herinneringen voor het leven. De foto's overtreffen al mijn verwachtingen en ik kan echt niet in woorden vangen hoe gelukkig je mij hebt gemaakt.

En dat is precies waarvoor ik het doe.... Het doet ook wat met mij en ik ben enorm dankbaar voor het feit dat ik mijn passie weer op mag pakken en dat ik weer die mooie herinneringen voor jullie vast mag gaan leggen... want ik mis het! So, tell me....

Waar ben jij dankbaar voor?


Liefs, Petra

54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page