top of page

| gratis download | eerste schooldag |

Nog twee nachtjes slapen en dan begint school weer voor onze meiden... en voor alle andere kinderen in de regio midden. Aan alles komt een eind en zo hebben we er gewoon alweer 6 weken zomervakantie op zitten! 'Time flies, when you're having fun!'


We hebben een heerlijk, relaxte vakantie gehad en genoten in ons eigen kikkerlandje. We hebben dan ook enorm mazzel gehad met het mooie weer (al was het de laatste week wat minder). Ik hoop binnenkort wat leuke foto's met jullie te kunnen delen... Nu gaat het gewone werk even voor, aangezien ik ook nog tijd met de meiden door wil brengen. Als ze straks weer op school zijn, heb ik wat meer tijd voor onze eigen foto's :)


| eerste & laatste schooldag

Zoals elk jaar, maak ik een foto van de meiden met een bordje of iets anders waar we op kunnen schrijven. Elk jaar verzin ik weer wat en krijg er altijd enorm leuke reacties op. Want ik maak deze niet alleen op elke eerste schooldag, ik maak hem ook op elke laatste dag van een schooljaar en zo kan je ontzettend goed zien hoe de kids gegroeid zijn... tof toch? Kijk onze Lina nou <3


| Gratis download

Gezien de hoeveelheid toffe reacties en het feit dat een aantal mama's (ik hoef geen namen te noemen ;P) dit over hebben genomen, leek het me leuk om hier een freebie voor te maken! Ik had nog geen idee wat ik zelf wilde doen, tot dit idee ontstond, dus uiteraard gaan we deze maandag zelf ook gebruiken. Als het einde van het schooljaar nadert, zal ik ze ook maken met de 'laatste schooldag'.


Hoe werkt het... Je kan ze downloaden (link onder de afbeeldingen) in kleur of zwart-wit, voor elke groep van de basisschool zijn er twee versies. Het enige wat je nodig hebt is een vel (stevig) A4 papier en een printer! Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om er 2 op een vel papier te printen, zodat ze in A5 formaat zijn.


| Vorig schooljaar

Onderstaande foto's zijn van vorig schooljaar... Ik blijf het enorm tof vinden om te zien hoe ze veranderd zijn! En nu gaat Lina gewoon al naar groep 6 en onze Senna, naar groep 3. We zijn officieel kleuter-af en eerlijk... Ik ben er eigenlijk nog helemaal niet klaar voor! *zucht*Ik hoop dat jullie er wat aan hebben en deel gerust (zeker) een foto als je ze hebt gebruikt, vind ik leuk!

Lieve groetjes, Petra

110 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page