top of page

| Generatie portret | kortingsactie

En toen zaten we in de laatste week van 2022, hoe snel is het jaar voorbij gegaan?! En om knallend het oude jaar achter ons te laten, heb ik een toffe nieuwe shoot aan het aanbod toegevoegd. Nou ja, nieuw... Je hebt hem vast weleens voorbij zien komen, maar hij kon niet meer ontbreken in het aanbod van Past & Present fotografie. En ik heb een toffe kortingsactie voor iedereen die voor 31-12-2022 deze generatie shoot boekt!Bij dit portret staan alle gezichten op een rij. De foto's worden afzonderlijk gefotografeerd, waarna ik dit tot één beeld bewerk. Als er bij jullie 3, 4 of zelfs 5 generaties in de familie zijn, is dat natuurlijk onwijs bijzonder om vast te leggen. Daarnaast is dit portret ook zeker geschikt voor gezinnen of met alle broers/zussen of kleinkinderen. Het portret wordt zowel in kleur als zwart/wit aangeleverd.


Boek je voor 31-12-2022 een generatie portret, dan betaal je slechts €100, i.p.v. €150! * Ja, dat lees je goed, 50 euro korting!!


* De kleine lettertjes: De voorwaarde voor de €50 korting, is dat de foto's gebruikt mogen worden voor promotionele doeleinden. De kortingsacties gelden niet op reeds geboekte shoots en zijn niet geldig i.c.m. met andere kortingen. De generatie fotoshoot dient voor 01-03-2023 plaats te vinden. De korting en/of de cadeautjes zijn niet in te wisselen voor contanten. Mocht je enige vragen hebben, stuur me gerust een berichtje! Lieve groetjes, Petra


22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page