top of page

| Fotoshoot aan huis | koningsdag winactie |

Nu de fotostudio is gesloten i.v.m. het corona virus, kom ik graag naar jullie toe voor een mini fotoshoot aan huis. Wat zijn ze leuk en wat is het heerlijk om weer in "contact" te zijn met mijn lieve klanten! Ik heb er de afgelopen twee weken een aantal mogen doen en ik geniet weer volop van datgene wat ik het liefst doe, herinneringen vastleggen, voor jullie!| Hoe werkt de fotoshoot aan huis?

Op de afgesproken datum & tijd kom ik bij jullie thuis. Misschien hebben jullie een speciale wens wat betreft de foto's. Is er iemand jarig in het gezin? Dan kunnen we bijvoorbeeld foto's van jullie maken bij de voordeur, met slingers en ballonnen op de achtergrond. Jullie hebben een prachtige boom in de achtertuin en willen hier graag een familie portret bij... Of hebben jullie onlangs een kleintje mogen verwelkomen en lijkt een raamreportage jullie een leuk idee om zo jullie kleintje voor te kunnen stellen aan familie en vrienden. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan even contact met me op.

| Koningsdag winactie

Nu we dit jaar geen koningsdag kunnen vieren, leek het me een leuk idee om een winactie in het leven te roepen... En wel voor een @home mini fotoshoot! Dus ken je iemand die zo'n toffe fotoshoot aan huis verdiend, ga dan snel naar de Past & Present fotografie Facebook pagina en doe mee! Op koningsdag maak ik om 12.00 s'middags, de winnaar bekend!| Beschikbaarheid week 17 & 18

Ik plan slechts een paar shoots in de week, om er daarnaast ook gewoon voor mijn gezinnetje te zijn. We plannen de fotoshoot aan huis, voornamelijk aan het einde van de middag of na het avond eten, aangezien ik de kids natuurlijk thuis heb. Manlief is gewoon aan het werk en oppas regelen is wel een dingetje momenteel :)


Er zijn voor komend weekend en de week erop nog een aantal plekjes beschikbaar voor een mini fotoshoot bij jullie thuis... Hieronder een overzichtje met de tijden & plaatsen. Staat er geen plaatsnaam achter, dan is deze nog open voor elke plaats rondom Nieuwegein (in overleg).


  • Zaterdag 25-4 om 16.30/16.45 in Vleuten of De Meern

  • Dinsdag 28-4 om 19.00 of 19.30 in Nieuwegein

  • Donderdag 30-4 om 16.00, 19.00 en 19.30

  • Vrijdag 1-5 om 16.15 in Den Dolder

Heb je interesse in @home fotoshoot bij jullie aan huis? Reserveer dan snel een plekje, want deze actie duurt nog maar tot 1-5-2020...


Lieve groetjes, Petra

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page