top of page

| Corona maatregelen | Fotoshoot in de fotostudio | Cake smash & newborn |

Dat de maatschappij nogal veranderd is door de huidige corona pandemie, is voor iedereen wel duidelijk... We moeten ons houden aan de 1,5 meter afstand, schudden geen handen en daarnaast zijn er nog meer maatregelen die van belang zijn, zodat dit virus ons land niet verder veroverd! Ik ben er inmiddels al redelijk aan gewend en toch blijft het gek... Niet even gezellig samen een terrasje pakken, naar de bioscoop of samen met de kinderen shoppen voor nieuwe zomer outfits.

Wel geniet ik optimaal van de tijd met ons gezinnetje... Elk voordeel heeft z'n nadeel, toch?


| De fotostudio gaat open!

De afgelopen weken heb ik de toffe @home mini shoots gedaan en is het nog tot 1-6-2020 mogelijk om een mini fotoshoot te boeken, buiten de speciale dagen om. En vanaf morgen (18-5) gaat de fotostudio weer open voor newborn & cakesmash fotoshoots... wat heb ik daar naar uitgekeken! Ik ben druk bezig geweest om te kijken naar de mogelijkheden in de studio, zodat we zoveel als mogelijk die 1,5 meter afstand kunnen bewaren. Daarnaast heb ik de infomails voor alle fotoshoots aangepast, heeft mijn lieve mama mondkapjes voor me gemaakt, is de studio van boven tot onder grondig schoongemaakt en heb ik de nodige spullen aangeschaft, zoals katoenen handschoenen & desinfectiemiddel. Ik ben er klaar voor!


| De maatregelen in de studio

Hieronder de afbeelding met alle maatregelen die ik in de fotostudio tref en daaronder staan de dingen nog wat uitgebreider vermeld.


Het allerbelangrijkste voor elke fotoshoot, is dat alle gezinsleden geen klachten vertonen als verkouden, koorts of hoesten. Dit geldt uiteraard ook voor mij. Zijn er klachten, dan verplaatsen we de shoot en kunnen we deze weer inplannen zodra iedereen weer in goede gezondheid verkeerd.