top of page

| Artikel ouders.nl |

In januari kreeg ik een email van de eindredacteur van ouders_nl, met de vraag of ik in 2023 samen wilde werken. Bij het zien van het onderwerp van de mail, werd ik al enthousiast! We "kennen" elkaar persoonlijk, want ik heb in de coronatijd een mini shoot bij hun thuis mogen verzorgen en zien elkaar dagelijks/wekelijks met het naar school brengen van onze kinderen. Echter had dit niks met fotograferen te maken... Of ergens toch ook weer wel!


Ze vroeg me namelijk of ik het leuk zou vinden om af & toe een artikel te schrijven met tips, waar op te letten en bijv. de gang van zaken tijdens een fotoshoot. Je snapt hem, ik voelde me vereerd dat ze mij hiervoor benaderde en kon natuurlijk ook niet anders dan volmondig JA zeggen! En guess what...


Afgelopen week kwam het eerste artikel online. Met een big smile en zo trots als een aap met zeven... (vul zelf maar in!) wil ik het natuurlijk ook graag met jullie delen!


" Heb je tijdens de zwangerschap een fotoshoot geboekt bij een newborn fotograaf? Ben je je nog aan het oriënteren of laat je je graag inspireren? Als jouw kindje geboren is en je zo naar je kersverse wondertje kijkt, realiseer je je dat jouw kleine baby binnen no-time niet meer zo klein zal blijven. Je koestert dit moment en neemt alle details in je op. Hoe fijn als een fotograaf juist deze tijd voor jou vast kan leggen. Mocht je op zoek gaan naar een newborn fotograaf, kies dan iemand waarbij je een goed gevoel hebt, de informatie duidelijk is en natuurlijk moet de stijl van de foto´s je aanspreken. "


Het volledige artikel kan je lezen, door op onderstaande afbeelding te klikken!Gaaf toch?! Ik ben helemaal enthousiast en alweer druk aan het nadenken en brainstormen over het volgende artikel! Heb je een idee waar deze over moet gaan?


Lieve groetjes, Petra28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page